till farmor och farfar nu då :)

Moshi moshi! ^^

Efter en varm och underbar dag ska jag nu ut till famå och fafa med papi. Han vill åka båt, jag vet inte om han menar att han vill segla eller bara tuffa runt lite.. jag ska nog stanna i land med famå ikväll. Vi kan sola och mysa, dricka saft och prata om allt och inget så som man gör med famå ^^ Jag var ju ute med pappa och fafa i söndags, så nu kan jag göra famå sällskap tycker jag :p

by the way, måste säga att det är såååååå sköööööönt att vi inte har några läxor och prov mer nu! Jag är så himla glad och lättad över att det helvetet är över för detta läsår! ^^

Nu drar vi snart, så puss och tjo hejdå!


I'm so fucking happy I could cry!

Åh vilken fin dag vi har haft i skithålan!! :D Va på brunnsbadet på idrotten, så himla mysigt och roligt! Solade (inte så seriöst men lite iaf) och badade (faktiskt första gången iår, shiiiit :O) och hade det gööött.
  Sen fick man ju tillbaka matteprovet, jag hade VG!! :O omg, jag trodde väl aldrig det! Sånt blir man så himla glad av! :)
  På franskan hade vi snabbt läxförhör (som gick fint) och sen fikade vi i solen resten av lektionen.. och jag misstolkade som vanligt minsta lilla grej någon sa, så jag satt typ och dog av skratt hela tiden... -.-' jajaja, så går det när man är mig ;D

Efter skolan var jag och syster moi i brunnsparken och fotade lite, stekte och flamsade, lyssnade på musik och var allmänt sommarglada. Tackar för den glada stunden sötnoos!!

Nu ska jag hoppa in i duschennn lite snabbt och sen dejta kudden (som amanda sa en gång..). Puss hejsvejs!

Hans ögon var fyllda med något jag inte förstår mig på men ändå känner igen

Sicken underbar dag man har haft :DVar i kalleskrona med twinsen från typ 10 till 4. Myyys. Sen stack man hem och bytte om till träningskläder och gav sig ut och powerwalkade med twinsen med ;o Powerwalking is perfect när du inte pallar springa eller liknande men ändå vill ut och mova arslet :p Grreat.

Åt en mumsfilibabba- god biff med pommes, bearneise (lovisa goes kass on stavning)sås och sallad till middag med lena och broder o' mine. Sen slank jag ner till mig och tjockade mig vid datorn och det har jag gjort tyyp hela kvällen, hehe. Jag är ganska lat men vad fan orkar man göra annars en lördagskväll när brorsan och syrran flytt fältet, undrar jag? För min del; inte ett piss. x) Har ju franskaläxa tills måndag men what the fucking duck, den kan jag nöta in imorgon medans jag bakar muffins. Plus att jag ska springa en hääärlig runda då med.. mycket att stå i för att vara jag ;)

jaup, men nu ska jag nog vara lite social eller nåt. Papi pappa pappsen har ju kommit hem från kristiansstad där han har hjälpt släktingar med att sätta upp ett växthus... jaa, och vad gjorde din söta pappa idag? :p

Puss hejsvej!

if this isn't love, this is the closest I've ever been

Moshi moshi!

tagga fredag återigen då gummor o gubbar!! Skulle gett miig ut och sprungit men det blåser så in i helvete att jag nog skiter i det.. :p har ju ändå ingen att träna med. Istället ska jag väl tjocka ner mig, ska köpa en fet godispåse och bara vräka i mig för det F Å R man göra om man är mig, hihi. Sådeså.
  Två fullkomligt underbara dagar har gått, igår var min bästa dag på mycket länge, jag njöt av varje mysigt ögonblick blablabla. Fiiiint ;)
  Och idag då.. fick tillbaka svenskaprovet, MVG, YAY!! :D Och sen vart det fysik, då gick vi igenom nåt gammalt prov vi gjort. Det var helt okej det med. Efter fysiken, ja vafan var det då...? Jo, lunch ju :D Pyttipanna, så JÄKLA GÖTT :D Älskar pyttis :) Efter pyttis var det franska, vår sista "riktiga" lektion där typ. För på måndag är det bara ett läxförhör, sen ska vi fiika hela lektionen :D Jag ska baka muffins :p gott. hoppas att det går bättre än vad kladdkakan gjorde, haha. Sist men inte minst, hade vi matteprov... jag bara SKA ha VG i matte!!!!! Jag tror att jag i alla fall får G på detta provet, jag försökte att inte pressa mig själv så hårt som jag brukar utan försökte ta det luugnt fan. Och då gick det faktiskt lättare :p (Wow lovisa, det kommer du på NU??)

Aja, nu ska jag chilla järnet och sen kanske ut och gå så att man får röra på fläsket lite iaf (okej nu har jag inget fläsk men jaja..) :D treevlig fredag vi hörs nog ikv ;) puss hej svej!

Du är den enda jag vill ha och min mening med livet, min morgon att vakna till och natt att sova till, så varför vänder du bort blicken och ler om du inte menar vad du gör älskling?

Du behöver aldrig ljuga för mig, jag kan se vad du vill ha sagt. Och jag förstår dig.

Men mest av allt så älskar jag dig, och det är därför det smärtar att se dig ens bara prata med en så falsk person som henne, för att i nästa stund pilla på mitt ben, det känns inte som att det lilla vi byggt upp är stadigt nog för att inte falla. Du vet att om du vill ha mig får du ta mig, jag är din nu då och för alltid och jag vill inte kan inte SKA inte lämna dig oavsett vad du gör. Men snälla älskling ta det seriöst nu förstör ingenting och kom igen visa att du älskar mig som du gör ibland för du anar inte hur jobbigt det är att vara så jävla kär att man glömmer bort att äta och sova och sen ändå inte vara tillsammans och ha ensamrätt, men jag kan meddela att det sliter på psyket älskling.


BTW

Psst, om ni kikar i högra spalten (vadfan heter det?) så kan ni se en liten video om hur jag fixade den nya bloggdesignen :) Om ni nu skulle undra :p Moshi!

yesterday, all my troubles seemed to far away

Moshmosh!

Skoldagen började underbart och höll på att sluta som ett rent helvete, det är väl allt jag kan säga. Alltså, vissa människor gör en så förbannad att man bara vill skrka!! >.< Men det kan man ju inte göra för det är inte normalt och är man inte normal nog i din jävla närhet så är man heller inte längre i din närhet. Kan du bara inte spänna av och leva lite? Typ acceptera att alla inte är som du hur mycket du än försöker ändra dem, men att de duger precis lika mycket som du ändå?

Varför skulle du vara bättre?

Varför skulle inte de vara lika bra som du?

Varför kan inte de lyckas med något om du kan det?

Varför missunnar du folk att vara lyckliga, bara för att lyfta dig själv ännu högre på tronen du själv satt dig på?

Jag fattar verkligen inte din poäng. Ditt spel, dina regler, hela din värld. Den kretsar inte på samma sätt som min. Jag vill bara att alla ska vara lyckliga och glada, att ingen ska vara deppad (som jag) och att ingen ska försöka sätta sig på någon annan (som du). Jag förstår inte varför jag skulle vara mer värd än någon annan på hela jorden...
  Man kan väl se ut hur fanken man vill, utan att sådana som du ska komma och kommentera dem? Förresten, du som har så mycket att säga om allt och alla, varför tar du inte tillfället i akt och säger vad du vill rakt upp i ansiktet på dem? Vågar du inte det? F E G I S. ;p

För min del får man säga vad fan man vill om mig, det är okej, så länge man bara säger sånt som man skulle våga säga rakt upp i fejset på mig. Vet man att "men jooo, jag vågar visst säga ditt och datt till henne, se henne i ögonen och säga det", jamen då får du snacka så mycket skit du vill! :D kör på för fan, din fule jävel uatn liv som inte har något bättre för sig än att snacka skit om andra, varsågod, the scen is all yours.
  Men om man vet att "detta kommer jag aldrig våga säga till henne så jag säger det till min kompis istället, haha, ser du vad hon har på sig, helt sjukt! Och veet du vad jaaaaag har hört? JOOOOO men det är ju saaant!", då bör man hålla käft. Då är man inget annat än JÄVLIGT ILLA UTE.

Mer har jag inte att säga. Pusshejs, alla sötnosar!


He's got eyes of the bluest skies, as if they thought of rain

Sitter här med gitarren och en fem centimeters hög av papper med låtar och ackord... ^^ jag är i himmelriket så länge jag har min gitarr med mig, jag är som allra lyckligast med den i handen :) myys. Pappa och jag satt här innan och försökte hitta rätt toner till Paint it black samtidigt som han förhörde mig på svenskan.. hur trevligt som helst ;) pappa bara skiner när han får spela gitarr och lyser som en sol när han spelar bas, haha. Och jag myser av att se honom lycklig ^^ så här har jag det bra ;)

Egentligen har jag inget mer att säga nu. Taggar inför provet :D Nu ska jag upp och dricka en välförtjänt kopp te efter att ha både pluggat, spelat och tränat. Tränade med twinsen, vi sprang (min passion<3), powerwalkade (skitskönt), cyklade (asmysigt) och tränade mage, ben och spänst och allt möjligt. Allt utomhus of caurse :D

Nu drar jag, pusshejs!

Såå himla trött

Jag har aldrig varit såhär trött ever! Eller jo, men inte på detta viset.. jag orkar typ ingenting. Men ska plugga svenska nu, tjolahopp!



åhh sommarminnen <3

Pluggtime!

Sitter med matilda och pluggar svenska.. eller ja, hon pluggar och jag sitter vid datorn x) Faast, jag har ju dock gjort färdigt vårt kemiarbete och sen ska vi förhöra varandra på svenskaan så det är inte helt idiotiskt ändå :D
  Idag har det varit stekardag, speciellt på gympan, låg i en halvtimma typ och stekte på höjdhoppsmattan innan toniiii kom och startade lektionen :D göött!
  Men fyy faan va hungrig jag var hela dagen! :O (ja det är bra, fortsätt anteckna)

Och nu lagas det mat på övervåningen hör jag :DD så snart ska jag äta med :D ne nu ska jag sluta sprida skit på internet och continue (stavning, någon?) with my studies. Pusshejs!

I walk a lonley road, the only one that I have ever known

Sitter med gitarren (<3) och försöker spela Bouleward of broken dreams. Det går sisodär. Behöver nog stämma mitt lilla instrument, hehe. :p
  Taggar inför gympan imon, men vet dock inte vad vi ska göra ännu... jag gissar på friidrott eller något sånt. 
  Jag ringde aldrig tvillingarna, de har nog ändå better stuff to do än att slappa med mig en söndagskväll.. x)

nu ska jag upp och kolla TV tror jag, det går mest åt helsike med spelandet i alla fall ;) pusshejs!



Riktigt dålig bild av min gitarr, men den får duga xP en svart Fender är det, stålsträngad. Föredrar stålsträngade gitarrer :) (alla antecknar nu va?) Men det lilla <3 är ett rosa tyghjärta som jag satt dit själv för att den inte skulle se allt för cutdeprimerad ut ;p

gokväll!

Har just ätit middag, det var gott. Nu väntar jag på att syrran ska komma hem från träningen så att vi kan hitta på något. Men äsch, ska jag kanske ringa tvillingarna istället? Rebbis lär ju ändå bara sega med mat och dusch och "nää, jag orkar faktiskt inte nu". Jappjapp, jag gör nog som så att jag slår en pling :)

Ha de bra nu, pusshejs!


alla gillar den Du verkar vara men jag älskar den Du verkligen är

Det bara gnistrar och sprakar och värker och bultar och bankar och svider när jag tänker på dig, du tar upp större delen av min tid och jag vet att jag inte borde glömma att äta eller sova bara på grund av dig men what the hell, jag gör det ändå. Du är fan värd allt i världen så några kilon och "hur många timmar har du sovit inatt?" mer eller mindre, vem fan bryr sig om det?
 
Så jävla mycket.
  Fattar inte att varför jag gör det här frivilligt, men jag kan lova dig (och mig själv) att det är värt det. Allt. Hela tiden. Ja, till och med nu. Från och med du kan inget gå fel.

Så himla stek!

AAHH.. de senaste två och en halv timmarna har jag legat på en filt i trädgården och bara AAAAAAAAAAAAAAHH ^^ så himla gött! Man lever ju ett rätt okej liv ändå, hehe. ;) fick faktiskt lite färg :) Mest på benen, som vanligt, hoho.
  Jag har ju en sådan förbankad otur med brännan, för antingen är jag vit, annars är jag röd och i bästa fall knallbrun... förra sommaren var jag seriöst som en pepparkaka, jag överdriver inte, men en cirka en vecka innan skolan började försvann plötsligt min bränna mer och mer för varje dag... skumt x) så där i augusti var jag som ett spöke i princip ^^ hoppas inte att det blir så i år igen, man vill ju bevisa att även jag kan vara brun, hohohihi. 
 
Vi ska äta lammstek med grönsaksnånting till middag :O Jag tycker att lamm smakar gott, men jag vill inte äta det för jag bara tänker på alla ulliga gulliga minilamm som tultar omkring... it's så fluffy I'm gonna die!! :O Men jag måste tydligen det :/ äta alltså. Så aa, nu ska jag tvinga i mig ngt som jag älskar men inte vill äta x)
  Nu kom fredde hem :D ska upp och reta min kääääre brür, men ska kaanske ta på mig mer än bikini först annars lär han väl tro att jag slutligen blivit galen ^^

Hur har er dag varit? <3 Jag har göttat mig i solen hela dagen, sweet. Ska nog kleta på lite after sun grejsimojs så att jag blir lite kall med. Brukar vara rätt noga med det (anteckna nu för fan!!).
  Hejsvej så syns vi, ta hand om er nu, pusshejs!



utsikt från my window right now :D


rubrik? vadå rubrik?

tjoo för fan. Kollar in lite snabbt :) Nuu vill jag sola, men jag har ingen att sola med :( sister mine is hos a friend, så I kan not sola with her. Baaaaajs. 
  Hemkommen från orienteringstävlingen för typ en halvtimme sen kanske (och det första jag gör är att sätta mig vid datorn.. jag börjar bli tjock :O) Funderar på att ge mig ut i det fiinfina vädret och springa, men jag vill hellre sola x) sen måste man ju plugga med. Har engelska och franskaförhör imon x( plus svenskaprov på onsdag. Hur trött får man bli? Jaja.

Nee nu ska jag väl mova mitt arsle lite, blir väl att sola ändå. trots att man är själv ;p

ha det bra, kramen!

kärlek är när det är såhär

Kanske sa jag det bara inte tillräckligt tydligt.

Älskar Dig ändå, mer än Du kan ana.

Kram, eller nåt.

Don't feel shame of who you are. There's noone else like you

Nu är lollovisa SÅHÄÄÄR trött... ^^ jag och syster moi låg och kollade på Hitta Nemo, haha. 100% barndomsminnen! ^^ men åhh, nu vill jag bara sooova..

Så jag säger godnatt till alla nu :) kramen!


fan i helvetes jävla skit :D

Som jag skrivit tyyp tusen gånger innan så skulle vi ju segla hem båten imorgon eftermiddag, fafa, papi pappa pappsen och jag. Och båten ska seglas hem - men utan mig! :( papi sa att det ska bli dåligt väder på eftermiddagen, då vi hade tänkt segla hem den, såå nu måste vi göra det på förmiddagen och då har ju inte jag tid.. jag ska ju hjälpa till på orienteringstävlingen :( Åhh, varför varför varför tackade jag ja? x) aja, det blir väl kul iaf :p ska jue träffa ylva o emelie :D tagga :D

Nu är sister mine lite otålig, hon vill ut och fota och jajaja blablabla bullbullbull vi S K A ut ;)

så pusshejs!

ps, laddar väl upp lite av dem sen då (fotona alltså :D)

Ny design, samma jävla blogg

Har äntligen fixat ny bloggdesign, den gamla var ju dötråkig... tack syrran för hjälpen! :)
  Men dock, nu i början, kan den gamla designen poppa upp, men efter ett tag är allt helt hundra. :)

Är iaf nöjd. Nu ska jag och rebbis ut och fota lite, sen ska familjen äta glass i stora lass, nu när solen skiner! ;)

Kramis

as I run into your arms, I'm coming home for good

är hemma från Ylvapylva. Vi hade som vanligt gaalet kul!! ;) och imon syns vi med.. på orienteringstävlingen. Det är väl det enda som ska bli kul där.. varför i hela h e l v e t e     sa jag ja??! :s

Aaja, man får ju som säkert sagt skylla sig själv. Men jag hjälper klubben i alla fall, se det så!

Förresten, skulle inte jorden gått under, typ nyss? :o Den gjorde ju aldrig det... men jag ska inte ropa hej innan jag tagit mig över bäcken, jag väntar med att vara säker. Jorden kan gå under närsomhelst!! :O

Tills vidare ska jag grilla med familjen och bara ha det myys! ;) Trevlig lördagskväll!

KLADDKAKA!!!

aa nu sitter man hos ylva och har bakat kladdkakor!! :D de luktar skiitgott. Gimme some kladdkaka, bitch! ;)

det var ju meningen att jag skulle ha hjälpt till att masta båten med idag men det blir ju inte så nu när jag är hos ylva.. men aah, det är ju buskul ändå fan! jag ska ju ändå segla hem båten imon. så mig gör det inget.
sen imon så skulle jag ju hjälpa till på den jävla orienteringstävlingen.. ångrar som fan att jag tackade ja men aa, man får ju skylla sig själv ibland.





NOOOOOOOO! Ylva ropade just att hon hade failat ena kladdkakan.. och JA, det hade hon x) så gott folk, här ser ni resultatet... -.-' ;D



rest in peace, kära kladdkaka... IN MY MOUTH; MOHAHAHHAHAHHAHHAHAHHHAHHHAHA!!!! ;D yes, det blir din sista hållplats ;) hoppas att du gillade att bli mosad av ylva och uppäten av mig, hoho.

aja, hejdå söötnosar, så hörs vi senare ;)

I can be your hero baby, I can protect you from the world

Det är sådana här stunder som jag älskar Dig mer än någonsin... så glad att Du finns, min underbara vän.


hellooo, fina lilla lördag

Sovit gott? Det har jaag :) Somnade typ som en stock (eller kanske en pinne?) efter två Beckfilmer, hihi. Hyrde Det tysta skriket och I Guds namn. Duddigt bra! Så jag låg nere på mitt rum och var osocial hela kvällen, mohaha. Men idaaag ska jag till Ylva!! :D yay! Vi ska baka kladdkaka och jag måste hitta nån kul present i raketfart... jag köper nog godis till henne ;) jag fick ju süpermümziga skumtomtar av henne så hon ska få nåt att smaska på hon också :D

Nu ska jag upp och käka frulle med Rebbis, om jag kan få upp henne ur sängen, det vill säga... hon är ju ett litet morgonmonster ^^ men ett sött sådant. Så håll i hatten lilla knatten, nu ska hon upp! ;D

Ha det gött kött nuu, så höres vi kanske ikväll, om inte annat imorgon.. om nu inte jorden säger POFF och försvinner ur evigheten om typ... snart två och en halv timme? :O

kraam!

friday I'm in love

hejsan hoppsan alla sötnosar där ute! ;)

Vilken TOPPENDAAAG man har haft, jag kan inte minnas en sån här fiinfin dag på myycket länge! :D Jag har seriöst njutit av varje minut och GUD vad lätt det är att andas idag.

Har ju då varit i skolan, kollade på Greven av Monte Cristo på svenskan, sedan SO prov, det skit sketabra, därefter lunch (lasagne :DD) och efter det vart det franska och slutligen matte. YAY vilken toppendag!! Var hos måmå och måfa och myyyste efter skolan. Måmå låg ute och solade när jag kom, värsta stekaRn men sen for hon upp och fixade mat åt miiig, sen åt vi glass i solen tills måfa kom hem. Då myste jag med måfa medan måmå fixade fika. Efter fikat gick måmå och jag en runda i typ 40 minuter. Jättemyysigt :DD sen åt de mat men inte jaag, för jag skulle hem och äta, så ansåg inte att det var nån mening med den saken.. x)

Nu sitter jag hemma mätt och belåten, jag väntar på att papi pappa pappsen och jag kanske ska bika (cykla) ner till stan och hyra movie. Känner för två Beckfilmer, mohahha. ;D
  Imon blire nog Ylva, sen ska jag väl hjälpa till att masta båten, för ska ju segla hem den med papi och fafa på söndag efter orienteringstävlingen.. :D sjukt taggad? JA! :D

Nej men tjabatjena hejdå, nu ska jag köra lite fredagsmyyyys :DD

ha det!! kraaamis


helt okej onsdag

Halloj!
  Onsdag idag då, h e l v e t e vad tiden går fort. Var det inte onsdag nyss? Typ igår? :O

Idag har jag varit på friluftsdag, wow. Skitaskoj. Jo men det var faktiskt helt okej. Missade kebaben i skolan och fick grilla hamburgare istället men aaja, det var lugna puckar det med ju. 
  Slutade vid 2, åkte till stallet vid halv fem. Gosade livet ur stackars Fonzie, han måste tyckt att jag var grymt jobbig, haha. Men jag var på goshumör och han råkade se så mjuk och gosig ut! ^^
  Roligt ridpass, red på Ellen idag igen. Mycket skänkelvikning (en övning till häst för er som kommer från yttre delen av universum, hihi) och övergångar (då man övergår från en gånggart till en annan, tex från skritt till galopp eller liknande). Askul! Känner att jag kommer få träningsvärk snart, hoho. :)

Jaa, vad ska man mer säga? Jag ska kanske till Ylva på lördag och fira hennes födelsedag i efterskott. Hon fyller faktiskt år IDAG :D Grattis grattis sötnöt!! ;) <3

Och sen på söndag så ska jag hjälpa till på klubbens orienteringstävling. Jag ska springa med småbarn :D Skitkul :D Sen om jag hinner så ska jag, fafa och papi pappa pappsen premiärsegla lite, hoho. Ska bli fett nice ;)

Såå, nu ska jag väl fortsätta med mitt (vad jag nu gör??)

Ha det gött!!



haha btw, detta är lyktan som jag köpte i present a long time ago och som jag skulle lägga upp en bild på.. tyvärr så svek mitt lilla fina pålitliga (host harkel) minne mig, så den kommer nu istället.. jaja :p

brothers and sisters, get those hands up in the air

Jag har förlorat igen.

It's not so bad as it looks

Bra dag. Igår var en enda lång fruktansvärd dag. Idag får räknas in bland de bra dagarna, med viss tvekan. Det är jobbigt nu.

satan i gatan

Problem med publiceringen. Som för de flesta andra kanske?? Har följt instruktionerna men det funkar inte i alla fall. Kul! Men jaja. Ha det bra i alla fall, jag ska jobba vidare med konfirmationsredovisningen nu. Ha det! :)

jag vill bara gråta ut i din famn

... och höra hur du lovar att från och med nu ska allt bli bra. Att nu kan inget längre skada mig, att inget ont ska hända mig mer. Att jag inte behöver vara rädd mer.
  Jag vill känna värmen från ditt knä. Känna din hand smeka min kind och torka mina salta tårar och veta att de är de sista tårarna på mycket länge. Jag vill veta att nu är det lugnt. Nu är det grönt. Inget oväntat obehagligt kommer ske. Jag är trygg nu. Jag är säker nu.
  De är inte efter mig längre.

Och så ska det förbli.


kvällen innan Dig

Jag ser ingen direkt mening med att leva utan dig. Om någon kan tala om varför jag skulle göra det, om någon kan ge ETT vettigt skäl till varför jag skulle utsätta mig för den smärtan, då är ni välkomna att tala om det för mig. Jag lyssnar.


idétorka

Jag vet inte hur min bloggdesign ska se ut alls. Jag har inga idéer :s Så jag kör på "gratismallarna" tills vidare även om det är tråkigt. Óm någon har en idé är de mer än välkomna :)

Egentligen var det inte detta jag skulle säga, jag skulle bara kika in för att säga godnatt. Så, godnatt, sov sött, dröm om alla småkryp du mött! (länge leve Timon och Pumba ^^ )

men om jag lovar att jag älskar dig då?

Som om skulle ljuga om jag sa att du är det vackraste jag sett och att dina ögon är blåare än himlen och att ditt skratt kan få mig att skaka och att din röst är så himla perfekt och att bara ditt sätt att vara, röra dig, prata och skratta får mig att inse vad kärlek är.

Du är så vacker och jag är ingen alls, men jag kan lova dig på mitt liv att jag älskar dig och att jag aldrig lämnar dig. Jag är fjorton år, hela mitt liv ligger framför mig men jag vet att jag K O M M E R   A L D R I G    träffa någon mer som du.

Åh älskling när ska du inse att du är solen, jag är jorden, jag kretsar runt dig 365 dagar om året, 24 timmar om dygnet och kommer göra det tills universum spricker som mitt hjärta och rasar samman till noll och inget?


new looks

Detta köpte jag i fredags:



Klänning, MQ 499 kr







Halsband, H&M 69:90 kr (tror jag)







Tröja BikBok
399 kr
Köpte i storlek M så att den är lite större och mysigare :D






Det var väl det hela :)

Ha det!!

sweet saturday

Lördag idag då. Veckan har gått gaalet fort!
  Hela veckan från sju till typ två tillbringade jag på sjukhuset och jobbade. (eller om man nu ska vara gnällig och korrekt; PRAO:ade.) Jag måste säga att min tid där har varit sjukt kul och lärorik! Nu vet jag lite om vad det innebär att jobba inom vården, och NEJ, jag är inte avskräckt... ;) Jag har haft en jättekul PRAOperiod. Tack så mycket för allt!

Jag är glad ändå att jag slipper det nu. Jag ska inte gå upp halv fem på mycket länge, haha. Skönt att få sova ut. Sov till tio över nio idag, ca fyra och en halv timme mer. Det gör mycket. Jag är inte alls lika trött som innan. :)

Idag blir det nog att ringa kusinerna. Har inte fått tag i nån annan.. men imon ska jag och tvillingarna nog vara. Visa varandra de nya klänningarna som vi ska ha till konfa och skolavslutning, hihi. :p Kul!

Sen på eftermiddagen ska vi väl ut till T- boda, men jag kanske inte kan hänga med då, om jag nu ringer Majagumman... Men aja, det kommer fler dagar. Sommaren har ju inte ens börjat än! (nu längtar jag som fasen till midsommar... :D)

Ha det gött :D


tasty thirsday

Halleu!
Idag har det varit en minst sagt skön dag. Steg upp vid fem, jag försov mig lite... åt frukost, klädde på mig, borstade tänder, sminkade mig och bäddade sängen. Tog cykeln till stationen, I S K A L L T !!! Häromdagen var det minusgrader, och då glömde jag mössa... Jupp, vi som älskar (?) morgonstund och som dessutom är frusna av oss, har mössa, halsduk och vantar. Men fryser ändå ihjäl... xD
  Bussen var i tid idag!! Yay! Visst, den har bara varit några minuter sen annars men ändå, man blir irriterad. Och igår (jag tror det var igår, håller inte koll på dagarna alls numera...) var tåget hem försenat dessutom! Men idag var bussen i tid och jag kom in i värmen :D

På jobbet (prao:n) var det ganska lugnt. Jag kom vid sju, vi hade moronrapport och började servera frukost. Jag småplockade run lite och vips var klockan 8.45 och då vart det dags för magnetröntgen! Jag skulle ju röntga mitt vänsterknä. Jag har magnetröntgas en gång förut, men då för mitt högra knä. Det slutade med operation... jag vill inte ha en repris på det tack! xO

Famå följde med mig till magnetröntgen, sen fikade vi och famå köpte handkräm till sig och handkräm och fotkräm till mig på sjukhusets apotek :D Så nu är händer och fötter supermjuka! ^^
  Sen kom jag tbx till avdelningen. Då gjorde jag lite småjobb här och var, tiden rullade på. Som sagt var det riktigt lugnt idag. Jag tog även hand om pappersförpackningar till mediciner som stod tomma. Jag lastade dem på vagnar och tog hissen ner till källsorteringen. Så blev även det gjort! :)

Sen vart det lunch, idag var det inbakad lax, potatis, kall romsås, ärtor och sånt krafs.. Så HIMLA gott var det! Jag rullade tillbaka till avdelningen...

Fortsatte dagen med lite småplock och sopsortering, sen blev jag sittandes med tidningen, haha. Vid halv två sa de att eftersom det var så lugnt kunde jag åka hem. De vet ju att jag pendlar och har tåg att passa... så jag tackade ödmjukast och gick. Att få sluta en och en halv timme tidigare är inte helt fy skam! :D

Så nu sitter jag hemma, tar det lugnt och taggar städning... det ska ju göras det med.

Snackde med papi pappa pappsen om The Ark- konsert. Han sa att det inte var omöjligt :D

Meeen, nu ska jag checka vidare! Ha det gött!


Natti natti

Är så trött att jag nog egentligen sover. Bläää... x) Så jag säger bara godnatt!

The Ark

Åhh, Ola Salo och grabbarna.... VILL SE ER I SOMMAR PÅ AVSKEDSTURNÉN!!!! Och det kanske jag ska med :D Ska snacka med pappa papi pappsen ikväll. Isåfall blire jag syrran och pappa. Men först ska vi se Crashdïet och Jay Smith. :P Så... men man ska aldrig ge sig, och detta är ju sista chansen N Å G O N S I N :O

Ja, det va bara detta jag skulle säga, haha xD





Jag bara älskar er musik mohahahaha :D Vi ses i sommar!!

bilder från ett ställe som börjar på g och slutar oogle

Hej !

Åh, jag är så trött. Mitt knä känns värre än igår, alltså helt åt helvete... och jag är allmänt galet trött -.-'
  Hur mår ni andra?? Hoppas bättre än jag annars är det väl katastrof hehe :P

Nej, nu ska jag slappa. Kolla film och sen äta. Sen TV och sova. Pallar inget annat x(

Puss!!



D R O G

Du är min drog.
Allt jag kan ta när allt annat är för mycket.
Den enda som får mig lugn och stark, men den enda jag inte vågar använda och röra vid.
Du är den enda drog jag vill testa, men inte vågar.
Inte kan.

Du är mitt syre.
Jag andas av dig, du är skälet att jag lever.

Med dig klarar jag allt.
Då kan de onda andarna som döljer sig i min kropp inte komma åt mig.
De kan inte skada mig då.
Nu kan de inte skada mig, du är med mig.

Nätterna är värst.
Mörkret gör mig ond och rädd.
Du är borta.
Du ser inte, du hör inte, du känner inte.

Om dagarna lugnar dina silverblåa ögon mig och matar mig med din själ, som jag aldrig kan bli mätt på.
Du förser mig med syre och glädje, lugn, sans och vett.
Du lugnar mig, stödjer mig, helar mig.

Jag tar dagens dos av dig och önskar att jag vågade anända denna underbara drog som utan tvekan ger mer än en illousion av ett bättre och enklare liv.