sådär himla vanligt

Hej, ett tag sedan nu.

Har inte haft möjlighet att blogga under lovet, har varit barnvakt åt en halvårgammal bebis, så haft fullt upp...

Och vad sjutton ska man blogga om? Vill ju för fan inte hålla på och slänga upp "dagens outfit"- bilder, så jävla mainstream, och vadfan, att lägga upp bilder på sin frukost känns också lite... hallå? Det är för fan inte Mat- Tina som bloggar här? What's up people, vem vill glo på en nybakad scones med körsbärsmarmelad (från Köpenhamn, giiivetviiis) och nåt jäkla chai- te för 100 kronor hektot i den nyinköpta muggen från någon boho- affär på andra sidan halvklotet?
Och samma person med den där jäkla muggen, hon har en systemkamera som endast fotar dagens outfit (som i nuläget ser ut exakt såhär: ljusgrå tröja, någon svart eller vit skjorta under, halsring och svarta stuprör) och den stackars frukosten. Vi har sett det förr. Det ser likadant ut överallt tycker jag. Odd Molly.
  Det är nåt jävla Odd Molly- mys, alltså. Och jag börjar tröttna lite på det.

Och man har inget sånt där rykande hett intresse, något som man verkligen BRINNER för, något som man kan roa sig med i timmar och sedan blogga om. Inte är man kreativ, inte har man blivit gravid i tidig ålder, inte har man en söt hund att fota och babbla om, inte lever man i en stad där NÅGOT HÄNDER. Det är ganska dötrist.

Och inte fan vill man väl vara en som skriver "Hej bloggen, har inget särskilt att skriva om, men har i alla fall hämtat ut mitt paket från nelly, så hiiimla glad, hoppas allt är med och att allt passar bara, hihi. Aja detta var väl ett onödigt inlägg men det bjuder vi på."?
Det är så äckligt genomskinligt. Då kan man väl lika gärna låta bli att blogga?

(Okej, vi som knappt rör datorn själva längre men ändå ska komma och klaga på alla andra...? Nåväl. En åsikt ska jag fanimig ha.)

Och (himla många och känner jag nu, men det bjuuuder vi på) längst ner i inlägget hittar man en bild med en gullig tjej som gör en gullig grimas och under bilden; "bjuder på bilden, haha". Ja, hemskt generöst av dig. Den där bildjäveln, den stod du fanimig (ursäkta svordomarna) i tjugo minuter för att få till. Du har tio till på din telefon/kamera, som inte blev "bra", och femtio har du raderat, för de gick åt helvete. Försök inte, lilla vän. Du bjuder inte på något, för du är skitstolt över den bilden.



Så, nu har man babblat färdigt. Och ett inlägg har man fixat.

Sådär ja Lovisa, det går ju framåt!


Konsumentkunskap

Har äntligen börjat med hemuppgiften i hemkunskapen. På tiden. Ska vara klart på fredag. Känner mig stark... xD




Mobil tillbaka

Fick tillbaka mobilen ikväll, yippie! Och så ska jag städa, yippe...
Nån som tänkt på hur bra Per Gessle är? Lyssnade mycket på honom när jag var liten och ibland får jag såna ryck, hehe. Lyssna på Tuffa Tider med Gyllene Tider, så sjukt skön är den :)♥


och jag kom mest hit för att säga att jag älskar dig

Haft en näst intill underbar dag idag, rätt skönt. Dock har jag haft riktigt ont i magen emellanåt... inte lika skoj.

Imorgon blir det nationella prov igen, är sjukt taggad!! Vill verkligen ge järnet och visa vad jag fucking går för, för nu jävlar ska jag ha ett MVG i svenska! Grr. Så har köpt godis och läsk (mums) och hade tänkt köpa vindruvor (gottgottgott) med men det hann jag inte (suck) för jag skulle till stallet... (yippie!!)
Nu spelar jag gitarr och äter lite godis (dumt..) och har ont i rumpan efter ridlektionen idag, men det gick jättebra allithop.

Ni får ha det gött och alla som ska göra nationella prov; lycka till♥



Hehe, tröttnar aldrig.

Du vet, såna där saker som aldrig händer, men som nu tyvärr har hänt

Hej hopp :)

Enligt en tradition så missar jag ALLTID första deltävlingen i Melodifestivalen, det bara är så. Så nu när jag är hemkommen och nyduschad så ska jag lägga mig och klicka in på SVTplay och kika. Rebbis ska också mysa med mig så det blir fint. Ni får ha det snyggt och fint så hörs vi! ♥

Cupcake

Nu har vi käkat cupcakes :D snart börjar vi med arbetet igen. Vi slutar klockan fyra. Vill hem och sova...


Godmorgon

Nu har vi ätit frulle så jag är mätt och glad. Idag har jag ingen aning om vad s händer, men jag antar att vi ska fortsätta skriva saker och lära oss vara " riktiga junisledare" yeahman.


Lek

Nu är det lek för fullt här borta med vilda ungar. Skitkul. Vill kolla melodifestivalen!! :(
Jag och ebba har kommit på väärldens bästa dans :D


Tänk vad en glassbil kan göra...

Mitt i en genomgång under föreläsningen kom plötsligt glassbilen förbi. Ordning och reda blir lätt språngmarsch ut till glassgubbe. Jag älskar barn!^^


Snart mat

Åhhh jag hungrar ihjäl! Men jag håller ut, snart ska vi äta!
Har suttit och antecknat ett bra tag nu. Givetvis inte bara skrivit... Man måste ju rita lite med ^^


På möte

Sitter på möte eller kurs, vad man nu ska säga. Riktigt kul faktiskt. Är rejält hungrig. Mat snart?


ditt sätt att bara vara min

Det som andra kan tycka är något dumt med dig
Är att när du pratar
Gör du konstiga miner, ljud och utbrott

Det som jag tycker är något alldeles underbart, charmigt och oemotståndligt med dig
Är att när du pratar
Gör du konstiga miner, ljud och utbrott



Min vackra bästa söta knasiga fjolliga idiotiska och uppfuckade andra halva♥


veckan bara rinner iväg

fyy fan vad veckan har gått fort... Det är redan mindre än halva skolveckan kvar?! Jag får panik av sånt här. Vill inte att tiden ska gå så fort, jag vill stanna upp lite.

Ska se om det är ngt kul på playkanalerna, missar ju allt på TV numera. Icke vet jag varför, men jag är så dålig på det här med att passa tider för program, jag glömmer ju alltid bort det. Så jag får kolla på allt i efterhand. Nåja.

Skönt att provet är över, i alla fall. Prov först på morgonen är aldrig en hit, men det får funka. :)



Käka bör man annars dör man hörde jag nån som sa. Blev rejält sugen på en sallad nu, eller choklad. ÅH choklad, varför sa jag det? damn iiiit!!

att synas utan verka, ser enkelt ut på håll

Tjenixen!

Kom nyss hem från skolan. Ska käka lite och om några timmar ska jag till stallet.
Helt okej dag idag, blev dock attackerad av nåt vitt pulver från en godisburk, så hela ansiktet såg helt fucked up ut. Jättekul, fem av fem toast. höh.

Tar dagens låt och smartphowned med :)

Kent - Socker

http://www.youtube.com/watch?v=W_jrOF042Cs

grrrymt!



Ha det gött, hörs ikväll, kyss♥