update: packar...

Hej allihopa, moshi moshi eller vad man säger. Sitter och tittar på min süpersnügga packing på sängen. Imorgon bär det av till Värmland för att åka skidor!! :D Tagga tagga!

Min packlista:

Skidkläder (+ mössa o vantar!!, v i k t i g t)
♥ Skidvantar
♥ Fleecetröja (men det sket sig, den enda jag hittar stinker häst och den kan jag inte ha)
♥ Stor och liten handduk
♥ Badkläder
♥ Tandborste, tandkräm och allt sånt shit som man har i en necesär (hur stavar man till necesär? Näsecär? Nesecär?... :s)
♥ Das gummistövlar
♥ Regnkläder (jag har faktiskt en mörkblå sydväst men den tänker jag inte ha med mig haha.)
♥ Gympaskor/träningsskor om man ska ut och spriiiiingaaaaa :D
♥ Vanliga kläder; blå stuprör, svart gosig tröja, vitt linne, svart linne, tunn svartvit skjorta (skitmysig!!) Jag tror jag åker i shorts och vit fiskartröja så att mysfaktorn ska bli så hög som möjligt där bak i bilen helt ensam...
♥ Strumpor trosor o bh såklarrrt
♥ iPod (TYP viktigast av allt!! G L Ö M       E J !!!!!!!)
♥ Laddare till mobil och iPod samt headset till mobilen
♥ Ngt att läsa
♥ Plånbok med some money
♥ Kudde (aldrig utan min kudde!)
♥ Schampoo duschcrème inpackning och kokos body butter så att jag överlever

Detta var väl det viktigaste. Sen finns det ju prylar som jag vill ha med men som vi inte får plats med. Eller som helt enkelt inte ingår i en normal packlista. 

Min packlista som inte kommer vara med:

* Gitarren
* Datorn
* En frys med Ben & Jerry's
* Syrran
* Anna och Linnéa
* Ylva
* En till gitarr som pappa kan spela på :)

Så... ja det var väl det hela :)

Nu ska jag äta, är strax tillbaka!


Hej igen :D

Nu ska jag nog kolla en Beckfilm, har inte gjort det på typ en vecka nu (haha) och vi ska ju snart iväg, så... jag måste kolla :D Eller så gör jag inte det.. har inte bestämt mig xD

ha det så fint nu, jag är hemma på torsdag men skriver nog inte förrän på fredag (men vi kanske hörs ikväll?)

Ett grattis till Matilda som konfirmerade sig idag :D♥








glad midsommar! ♥

Halleu babes! ♥

Nu är det dagen före midsommar, tiden går så himla fort. Nyss var det ju jul eller? :O

Jag har packat allt (typ allt då) och är klar för att åka ut till stugan för att som vanligt fira med familjen och våra kompisar :D Tagga tagga tagga ♥

Tyvärr är ju uinte vädret det bästa. Nu regnar det ju inte, men de har lovat skurar och växlande molnighet... men man är ju rätt utrustad för alla väder, hihi :)

Vad ska ni göra i midsommar?

Detta är nog sista inlägget innan helgen. Kommer lämna datorn hemma, men när jag kommer hem ska jag skriva lite, då är det ju dags för Värland och skidåkning. För nya läsare; jag ska till skidtunneln i Torsby och åka skidor :D Ska bli jättekul, jag älskar längdskidåkning! (Men det är lite synd att vi inte är där denna veckan, har hört att Damlandslanget i längdskidor (!!) är där och tränar nu...)

Ni får ha det så bra i helgen, simma lugnt och ha roligt!

Over and out, scream and shout ♥


never take friendship personal

Moshi moshi ♥

Jag har satt ihop en liten men naggande god spellista:

What are words Chris Medina

Snälla bli min
Veronica Maggio

What do you want from me
Adam Lambert

Halo
Beyoncé

Audrey, start the revolution!
Anberlin

My immortal
Evanescence

Extremt olika låtar men som allihopa är helt underbara. Märkte nu att det inte var någon Green Day låt med... ett mirakel har inträffat! Men vi slänger väl in When I come around också.

(Detta inlägget är försenat, det skulle upp igår men min dator laggade så jag sket i det. Men låtsas att det kom upp igår ;) )


godnatt ♥

Jag säger godnatt nu jag ska snart släcka ner och sova. Men jag måste lyssna på Green Day för att kunna somna, ^^ Lyssnar på Walking Contradiction ♥

Allt är skit fortfarande men jag blir bättre. Tror jag.

Over and out, scream and shout


thought I run into you down on the street, then it turned out yo only be a dream



Just nu, är allt skit.

jagharsåtråkigtattjagdör

Hej igen ♥

Jag har verkligen dötråkigt. Jag har svårt att minnas sist jag hade så här tråkigt :( Så vad kan man göra? Jag tror att jag vill se en film, men först måste jag bädda sängen och det orkar jag inte. Men det måste göras ändå... Jag orkar inte spela gitart heller. Och inte läsa, det är det sista jag vill nu x( Äh, jag kanske kan kolla om det är nåt på TV.

Ja, det gör jag nog :) Ha det bra så länge, vi hörs imorgon. ♥


när man lever för musiken

Moshi moshi ♥

Är hemkommen från ett skönt och roligt träningspass. Tränade orientering för typ första gången i år! Sprang två lite kortare banor, det gick ganska bra, bommade (missade) några minuter på fjärde kontrollen på första banan, men annars gick allt fint. ^^

Sitter och lyssnar på musik på www.grooveshark.com Musik i mitt hjärta för alltid! ♥
  Är helt såld på Veronica Maggio's Snälla bli min. Den är så underbar. Jag gråter typ, buhu... :'D Snart blir det kvällsmat med mackor coh jordgubbar. SÅ HIMLA GOTT! :D

Vad har ni för planer för morgondagen? Själv har jag en finslipad plan än så länge: köpa headset till iPoden, för det är n ö d v ä n d i g t. Alla mina är sönder! (cut cut) Om jag inte kan lyssna på musik på bilresan upp till Värmland då dör jag, jag vet att jag kommer dö. Så just därför ska jag köpa nytt headset imon :) Bara för att slippa liksom. ^^
  Sen tror jag att jag ska köpa en ny bikini med, jag såg en kornblå innan och jag älskar kornblått, det är nog min favoritfärg :)
  PLUS att jag ska försöka träna med. Jag känner för en runda i skogen. Jag vet att tvillingarna var ute och joggade idag men jag ska nog allt släpa med dem ändå ^^

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och pyssla runt lite innan jordgubbarna kallar! Så ha det bra nu, puss och kram. ♥

(ps! Förlåååt att jag är så dålig på att lägga upp bilder men jag är inte på fotohumör nu för tiden. Vill ha en ny kamera!!)



Fatta vad jag är glassugen! Jag dör snart, farväl grymma värld...

snälla bli min ♥

Moshi moshi ♥

Vad gör alla?

Jag har extremt lite att göra just nu, jag ska snart till ylva, men först måste man ju vänta i evigheter på att någon kan köra mig lite segt...

Vi har haft några på fika här hemma nu på morgonkvisten, eller vad man säger. Men de ska åka hem nu. Pappa ska jobba lite sen kan vi nog börja dra oss mot Åryd. Hoppas jag x)

Jag skulle ju kolla Beck Gamen igår, och det gjorde jag med, fast typ halva, sen var jag så trött att jag fick panikstänga av datorn och sen somnade jag, haha. Så nu kan jag ju alltid kolla färdigt medan jag väntar på pappa :) Men först ska jag kolla lite bloggar haha.

Over and out, scream and shout ♥


äsch vafan rubriken skiter vi i

Jag säger väl godnatt nu även om det är en stund kvar till sängdags. Ska väl kolla på en Beckfilm först så att jag kan nana. Blir Gamen den verkar duddigt bra. Igår såg jag och syrran Moneyman , den är den bästa jag sett hittills, den är verkligen grym!!

Over and out, scream and shout



natti natti puss och kram och allt det där.

standing still when it's do or die, you better run for your fucking life

Moshi moshi! ^^

Gör alla denna soliga kväll (jag hoppas iaf att den är solig?) ?? :) Själv ska jag kolla solsidan och c/o Segermyr på tv4 play jag missar det på grund av systersomvillkollapåannanskitpåannankanal. Blä på DIG då!

Idag har jag varit hos mina söta kusiner och det var skoj :D Vi kollade på Illousionsten (hur stavas det :O?) som är en av mina favoritfilmer :D Och åt glass i stora lass såklart, det är ju ett måste liksom aha.

Ses imorgon! :)



vi är en del av spelet, deras spel som vi så hederligt svor att aldrig spela, men vi gör det ändå. varför vet vi inte







Moshi moshi.

Har ätit middag hos famå och fafa med papi pappa pappsen och rebbis (syrran). Är riktigt less på vädret vi har idag, varför måste det regna när vi har som finast väder?

Idag har jag varit i kkna med mina kusiner och moster och hennes man. De skulle köpa kläder till rhodos (hur fan stavar man till.. ja hur man nu säger. Ni fattar nog.) :) Sen åkte vi hem till dem. Jag ska dit imorgon med.

Nu är det snart midsommar (tjoho!!) och sen är det dags för att åka skidor (tjohej!!)! :D För er som inte vet ska jag, pappa och lena (låtsasmamma) till Torsby och åka skidor. Ska bli nice :D Man åker i en tunnel liksom, det är typ tre minus därinne.. så back in winter alltså.

Jag har typ inget mer att säga ikväll, jag är grymt trött av nån anledning. Ska hem och mysa om några timmar, ser kanske en Beckfilm med syrran då om hon vill det (annars glor jag väl själv då.) Jag känner för att se Den japanska shungamålningen , den verkar bra. Synd som satan bara att de snackar mkt tyska i den och den är inte textad (ser ofta dem på datorn orkar inte hyra dvd haha.), men man får väl anstränga sig och försöka fatta lite ändå... tyska är ju ändå inte det svåraste språket i världen xD

Imorgon, vad händer då? För min del blir det till kussarna, sen träning med syrran (jag ska slita arslet av mig, folket) och sen Solsidan och c/o Segermyr eller hur fan man nu stavar det, det är asroligt iaf. :D


men jag följer hjärtat, samma hjärta men med mera tro sen du var här

Halleu babes!

Har äckligt bråttom, ska vara hos måmå om typ tjugo minuter och jag är inte alls klar! Ska på kalas till min kusin henke som fyller år idag, grattis! :)

Kollade bara in lite snabbt ;) Hejdå igen, sötnosar. Hoppas ni har haft och har en underbar dag!!

och när paniken bryter ut, ler du svagt och viskar till mig du är värd att dö för

Halleu alla stora och små :D

Sitter här en liten stund det är galet varmt ute asså. Inte är det bättre inomhus men solen lyser i alla fall inte inomhus :) (jag klagar inte på vädret jag konstaterar bara att det är varmt :O)

Ska om ungefär en halvtimme äta middag. jag vet, halv fem är väldigt tidigt men jag ska till järnavik vid typ sextiden och träffa kompisar från orienteringen så jag måste ju ha ätit innan ^^ är fortfarande hos famå och fafa men ska väl hem efter järnavik. Man måste ju vistas lite hemma oxå, hihi ^^
Vad gör ni denna varma dag? :)

Nu är jag grymt shoppingsugen :O vill till bikbok först och främst det finns idiotsnygga grejer där :D kan kanske lägga upp bilder lite senare om jag orkar och kommer ihåg ;)

annars händer det ju inte mycket alltsåå :p Jag har latat mig i hur många dagar som helst men jag ska skärpa mig, redan imorgon blir det att ut och springa och sen träning på söndag, kanske ett löppass på lördag med eller cykla en lång runda. Jag mår inte bra av att bara gå omkring xD

Men nu ska jag göra ngt annat, vi ses, pusshejs!

jag har ändå alltid älskat dig

Skit också.

Jag vill att du ska veta, att hur svag jag än har varit, hur dumma grejer jag än sagt, hur fel jag än har haft och hur idiotiskt jag än uppfört mig, så har jag älskat dig. Det har inte förändrat något, du har alltid varit den enda jag litar på och bryr mig om.

Och jag kommer alltid finnas kvar här för dig, hur osannolikt det än verkar. Jag vet att jag har ett sätt att bara glömma när problemen tränger på, jag vet att jag inte är den säkraste att umgås med. Är man med mig får man räkna med trubbel. Du hamnade kanske där du med?

Men ändå.

Ändå finns jag här. Jag lämnar dig inte, jag lovar. Förlåt mig, snälla! Jag vet att jag är en idiot, men snälla kan vi inte glömma och börja om på nytt? Jag förstår om du inte älskar mig längre och om du vill dra härifrån. Det är sommarlov nu så du kan ju välja helt själv.

Men jag är med dig i alla väder.
Jag får väl gömma mig i din skugga.

jag ville verkligen att det skulle hålla, varför höll det inte?

Moshi moshi igen!

Sitter och kollar beckfilmen med jämna mellanrum samtidigt som jag gör annat. Så är det varje gång jag ser film på datorn, jag avbryter hela tiden för att jag kommer på andra grejer jag vill göra -.-' Snakka om att jag borde kolla film på dvd på tv:n istället xD Men jaja skitsamma vem bryr sig :p

Om en stund (när filmen är slut med andra ord ska jag ut och sola lite hade jag tänkt :) solen gassar ju på som bara den :D Häromdagen letade jag fram bilder från i vintras (vår extrema vinter, humhum.) på datorn och SHIT pommes frites man kan ju knappt tro det :O Hade vi verkligen så mycket snö ??? man är ju glad över att sommaren bara börjat, haha :D Jag brukar alltid längta efter julen på sommarlovet och efter sommaren när jag åker pulka och när papi envisas med att jag ska ha mössa (för jag kan ju bli förskyyyld.), haha. Men i år längtar jag inte efter nåt alls, jag vill bara leva varje minut för sig :) Verkligen skön känsla, eller hur? ^^

Nu ska jag fortsätta med Lockpojken (verkligen värd att se, som alla andra beckfilmer :D), ville bara kika in till bloggen och hälsa alla en fortsatt finemang dag och kväll och natt (om jag inte skriver nån mer gång innan sängdags :) )
pusshej!!!

då kan man andas igen och ägna timmarna åt att bejaka glädjen eller begrunda sorgen



Moshi moshi! ^^

Vilken süperfin dag vi har än så länge i lilla sydsverige!! :D Just nu är jag hos famå och fafa, har sovit här i natt. Ska kolla på en Beckfilm, Lockpojken :D Har velat se den länge nu, så nu blir det av. Igår och i förrgår var jag ju hos ylva, och då kollade vi på typ 5 beckfilmer om jag inte minns fel, haha. Vi är galna i Beck mohaha :D

Vad gör ni idag? Hoppas att ni har kanonkul vad ni än hittar på :) Om det är någon som försöker nå mig (av mina vänner nu alltså) på mobilen så är det inte värt att försöka för den ligger urladdad i huset intill... (alltså i det huset där jag sover och jag är i famå och fafas hus nu så hade inte hört den i vilket fall... xD) Men ska snart hem och hämta laddaren :) Funderar på att stanna en natt till eller om jag ska ringa måmå. Jag är all alone hemma numera för alla i familjen jobbar utom lilla jag ^^ Så himla stek!

Nähä, nu ska jag skriva ett kort inlägg i min och ylvas blogg www.vardagsdramatik.blogg.se och sen blir det film, tjohoooo! ^^ pusshej!



Och by the way, kolla in dessa bloggar, min syrras

www.ylvasdotter.blogg.se

och min kompis Amandas

www.amandathaking.blogg.se

puss

Gokväll alla nördar och icke nördar!!

moshi moshi ^^

nu ska jag och ylva kolla kvällens tredje beckfilm :D yay jag är glad det är inte ylva x) joooohoo kvider hon men hon låter inte speciellt ärlig om jag får säga det själv...

så aa jag skulle bara kolla in, hejdå igen haha ;) pusshejs!!

ylvahh in avtion i bakgrunden där ja, hoho.

Haaaaallååå

Moshi moshi! ^^

Sitter med ylvapylva och ska snart kolla film.. vad ska vi kolla ylva? Morden i midsomer :D yayy :D

Vad gör alla trevliga typer annars dååe?? :D Hoppas ni har det fint i sommarsverige ;) Nu ska jag mysa vidare med bästavän :* Hejsvejs, puss på er!

ps, jag saknar dig amanda :(



så jäkla gammal bild då. Från Daladubbeln i typ höstas. men fan va kul vi hade !



ta till höger, femhundra meter och sen har du Sommar



Mohaha den bjuder jag stenhårt på, ingen kan mobba mig i alla fall ... en tidig morgon i Dalarna, då kan det se ut såhär.



Foto: ylva herself. Jag bara älskar sönder den här bilden så jag lägger upp den nuu, hihi.





Men nu ska vi sticka och kolla film, ylva börjar bli ganska seg på att sitta och glo när jag bläddrar bland hennes bilder.... hejdå nu sötnosar !! :)

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

Halleu babes!

Stickerrr snart till ylvapylva, ska bara packa lite smått och vänta på att brorsan ska bli klar i duschennh :D Sen är vi grrrymt godissugna både fredde och jag, så vi ska bara handla gottis, haha. Men sen, lilla ylva, då kommer jag :)

Så aa, hej så länge, bloggar kanske ngt från ylva ikväll.
Bjuder på den här! ;o



Tog den innan vi skulle till kyrkan i lördags, bara för att ;p Tjohej!


and there's more to say

Moshi moshi! ^^

Idag har vi en strålande vacker dag :D Och den ska jag tillbringa med ylva :D Hurra! Ska snart åka till henne, men först måste jag vänta på att brorsan ska bli klar att åka ;o

Vad ska ni göra idag? :)

Ha det så himla fint nu! :D puss

and you do things you don't really wanna do, but you do it to save someone you love





Moshi moshi!

Igår var det studentdags för min bror! :) Vi hade riktigt kul och han var så fin i sin mössa, haha. Riktigt trevligt var det :D Plus att jag nu har S O M M A R L O V !!!! Blandade känslor dock, jag saknar redan alla kompisar och allt kul som händer i skolan. Men det ska bli så himla skönt att vila ut och bara ta det lugnt nu i elva veckor! :)

Men inte bara vila, rast och ro. Sista veckan ska jag jobba på ett sommarläger för orienteringsintresserade ungdomar, det ska bli jätteroligt! SOL- skola kallas det, det står för sommarlovsorientering. Annars blir det inte så mycket orientering utöver det. Hällevikslägret of caurse (om jag nu blev efteranmäld? Hoppas, annars är mitt li över!!) men inget 5- dagars för mig i år. Det går i Hälsingland i år men vår familj ska inte dit tyvärr. Men nästa år, i Halland, då ska jag dit! Och givetvis taggar jag Boden 2013! :D Tagga tagga.

Annars är mina sommarplaner få. Mycket bad, sol och glass ska jag hinna med, och rida såklart! Men ett kul äventyr ska jag allt hinna med; att åka skidor! Yepp, jag ska till skidtunneln i Torsby dagarna efter midsommar. Ska bli skitkul, hoppas jag i alla fall. ^^
Här kommer det några bilder på skidtunnel (bilderna är tagna invändigt och är från google)





Vad har ni för sommarplaner? :)


Nu ska jag snart till Backaryd kyrka för att lyssna på när syrran sjunger där med sin kör. Det ska bli kul men det ska bi ännu roligare att komma hem haha :) Då ska jag och syrran ha en liten filmkväll :D Som vanligt blir det nåt barnsligt, hoho. Den här gången ska vi kolla på alla tre Lejonkungenfilmerna, vi bara älskar dem ^^ Och så blir det lite godsaker till;



to my sister :D



To miiiiig :D :D
O så gott :D

Aa, detta är vad jag har att bjuda på idag :D Vi ses väl senare eller imorgon. ta väl hand om er och ha skoj på sommarlovet om ni nu har det ;)

puss ^^

kanske var vi för unga att veta vad vi ville men jag vet fortfarande att Du är den enda jag vill ha









Moshi moshi!

Nu är det ingen mer skoldag innan vi får sommarlov - snyft? JAA, klart som fan att det är snyft, vad skulle det annars vara?? :'( Jag vill inte, jag vill bara gå kvar! Ja, nu är det ju ett år kvar men i alla fall. Åttan gick forttare än sjuan (känns det som) och hur fort kommer då inte nian gå?? moster mia...

Men om vi bortser från det här gnällandet mår jag ganska bra! :) Har galet ont i nacken och sådär, men annars så. Hur mår ni? :) Och vad gör ni? Jag sitter/ligger (en blanding typ) i sängen och lyssnar på Mix Megapol, haha. Det är mitt nöje xD Jag är så cutdeprimerad för jag har tappat bort en liten bit på mitt headset till iPoden!! :( Den satt löst och nu är den borta, cut cut! Och så snackar de om åska dessutom, usch annameja! :s Åska är verkligen det värsta jag vet, eller en av de hemskaste sakerna jag vet. Haha onödig information ;)

Idag då, började kl 9 och slutade lite efter tolv, vi hade friluftsdag. Spelade kubb (förlorade fan alla gånger, wtf??), brännboll, vi grillade korv (BLÄBLÄBLÄ) och jag fick smaka amandas vegokorvar... fyy fan jag har aldrig varit så nära en spya förut. Aldrig mer! x(
Efter detta fick vi sluta och sen stack jag till brunnsvallen för att kolla på lådbilsrallyt :D Man måste ju heja på brorsan, haha ;) Det gick sådär för dem, de failade enligt mig men enligt fredde så failade de inte alls... men JO det gjorde ni ;) Det stavas F A I L. Haha pusspuss. Lådbilsrallyt är, för er som inte vet, en "tävling" där studenterna klassvis bygger lådbilar (igår) och sedan klär ut sig och tävlar mot varandra i olika heat, sen blir det kvartsfinaler osv och sist final. Riktigt underhållande :D I år vann NV, grattis! ^^ Jag är så arg på mig själv för att jag inte tog några bilder!! Grr grr.

Nu ska jag nog kolla på någon film, jag är riktigt seg idag, hoho. Men först ska jag kolla med Amanda om vi ska ses innan skolan och i så fall var. Jag gör det nu på direkten så att jag får det gjort :p
Ha det fint, pusshej!



Puss!
från google

juni du brinner

Moshi moshi! ^^

Läget? Här är allt fiiint då va. Jag är så trött att jag håller på att avlida och jag biter på naglarna för det kanske ska åska ikväll... men annars är det utom ordentligt bra :D

Idag var det en slappedag, vi började halvnio som vanligt och städade skåpen, flummade i klassrummet samt lämnade in nycklarna och sen hem. Fast jag åkte inte hem, jag följde med henke och erik mot hulta för jag skulle till min söta måmå idag :D Hos henne blev det MAAAAAT såjävlagottattjagdör och snack, hoho. Sen skulle måmå till frissan så jag följde med henne till stan :) Hon gav mig 30 kronor till glass :D I'm so happy with an icecream in my hand :D Tacktacktack. Efter det begav jag miig hem och bytte om till bikini för JAGDÖÖR, det var så varmt xO.

Jag åt och glodde tv sen kom fafa och körde mig till stallet :) Idag red vi ut på långritt :D Vi var bara fem idag, så det var toppen! Fonzie (min sköthäst som jag red på) var så gullig och väldigt pigg för att vara honom ;D

Nu har jag ätit och sitter och myser men ska snart lägga mig och läsa :) Ni får ha det så fint, kram!


Men det är inte lika lätt att vara såld på någon som inte går att nå

Moshi moshi! ^^

Stekdag nummer 1 idag :D Har badat för första gången i år... SKITSKÖNT och gaah. Underbart :) Badade med bästa syster som blev liite purken för att jag kom före ner i vattnet, haha ;) puss och tack för en skojjig dag! 

Under dagen solade jag och åt glass, sen badade vi igen och solade och åt plättar ^^ papi, lena och fredrik var ute med båten under tiden :) När vi kom hem från famå och fafa (för vi var där) var det stort kalas här hemma :D firade fredrik och hans morbror peter :) Fredrik fyller 19 imorgon och jag tror att peter fyllde typ i förrgår så vi slog ihop deras födelsedagar i alla fall. Kan ladda upp några bilder som syrran tog innan, om jag kommer ihåg, hoho. Det gör jag ju inte alltid x)

Nu ska jag nog kolla film och tagga skola imorgon, jag har seriöst längtat efter skolan, det är ju så mycket roligt som händer nu ^^ Så jag tycker bara det ska bli kul att komma tillbaka efter fem dagars ledigt.

ha det fint, pusshej!

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot

Moshi moshi solstrålar! ^^

Sitter och drygar på rummet med bara mig själv... lagom kul! Syster moi är i tingsrydnånting och brorsan är hos flickvän och jag är totalt ensam! :( Hur kul är det? Jaa, skitkul såklart, tio tummar upp! :D Fast ne.

Idag har jag mest stekt omkring och givetvis råkat bränna mig en aning, fattades väl bara det också... har smörjt med after sun och en massa andra kylande saker, men Lovisa för Guds skull, kom ihåg solkräm nästa gång!! :p Så svårt är det inte ;)

Åhh jag kollar runt efter lite inperation på alla plan... min mobil behöver en ny ersättare snarast, så det blir nog mitt nästa inköp. (Det sa jag häromveckan med men vem kom hem med shoppingpåsar då, va va? Jo det gjorde lilla jaaag, hihi ^^) Jo men allvarligt. Jag MÅSTE ha en ny mobil! The problem is bara det att jag inte vet vilken... så jag får kolla runt lite innan jag bestämmer mig.

Sen letar jag kamera med (det är mycket man vill ha!). Men prioriterar mobil först!

Och kläder åff kårs. Det kollar jag alltid efter, hihi. Och en massa dyra greker (NU FÅR DET FAN STÅ GREKER, FÖRSÖKTE SKIRIVA GREJER FYRA GÅNGER MEN DET BLEV GREKER OCH JAG PALLAR INTE ÄNDRA PÅ SKITEN ÅÅH SÅ FÖRBANNAD JAG BLIR) på The Body Shop med, hoho. Lovisa goes yummie! Jag är så jävla svag för krämer och droppar och oljor och skit och jag vill alltid ha nytt.... dålig vana. jaja ^^

Hur mår alla solstrålar förresten? :) Jag mår för tillfället kanon!, bortsett från att min sällskapssjuka får mig att krypa på väggarna. (Jag var uppe i taket och vände nyss) Nu ska jag stänga ner, logga ut (det först såklart) och bara mysa framför en JÄVLA TRÅKIG FOTBOLLSMATCH med chips (<3) och papi pappa pappsen och lena. Fjollboll, vem orkar glo? (jag jag jag för jag har inget liv och extremt chipssugen!)

Så puss tjohej och hå! :D

Du är värd att dö för, ni kan skratta om ni vill, håna oss, vi rör oss ni står still

Moshi moshi! ^^

Sitter i sängen och lyssnar på Kent. Har även läst lite. Det är underbart väder men jag orkar inte sola just nu.. om typ 35 minuter ska jag träffa måmå och måfa, ska cykla hem till dem. Ska sova där i natt. Underbart mysigt måste jag säga :) Ska vara där imorgon med. 
 
Hur är läget? Vad har ni gjort för skoj? Själv har jag bara handlat, lyssnat på musik, ätit lunch och latat mig. Har dessutom ätit godis :O Det var ett tag sen :O Känner mig inte så godissugen numera :p Men idag gjorde jag det och jag ångrar det, fingrarna luktar så äckligt sött och salt, jag avskyr när händerna luktar godis, jag får panik. (wow vilket i- landsproblem..)

Nu ska jag smörja in mig med kokosbodybutter, (oj, kul ord) och sen ska jag packa lätt. Ska jag ta med gitarren eller datorn? Nee, vi skiter i båda :D

Ha det bäst nu, puss och hej!



En ren ock skär dröm :D Älskar den! Visst den var ganska dyr (175 kr för en burk med underbart doftande sörja anser jag som dyrt) men det är jag värd, för jag är bäst. Rekomenderas! Finns på The Body Shop.


I will miss you anyway

Moshi moshi!

Underbar dag igen. Har varit SÅ VARM och GANSKA TRÖTT hela dagen, men annars har det varit.. mys. ^^ Man börjar på riktigt längta efter sommarlovet nu, även om jag typ lipar som en galning bara för att man måste vara ifrån sin älskade klass i tio veckor... Snyft? :'( Menmen, det ska nog gå fint ändå :p
  Nu är man ledig tills på tisdag, ganska gött om jag får säga det själv (och det får jag) :D Imon ska jag kanska till måmå och sova över där tills fredag :) Mysigt som bara den! ^^ Sen från lördag till fredag... tja, Ylva vill ju ses (och det vill jag med såklart!!!!!), så det blir nog att ringa henne :) Hela söndagen blir det stallet med myspållen, ingen rast och ingen ro hehe. Ne, jag ska verkligen inte klaga! :O

Var och red idag i värmen... det var jättekul men jag var skitvarm och helt slut efter lektionen.. hade en häst som jag aldrig ridit idag, en tjurig, seg men duktig sate, och BLÄ vad trött man blir! x)

Slut på tjafset, nu ska jag väl chilla på och bara myyysa :D Känns som fredag :O

Ha det fint, puss och kram!