How did we get here, when I used to know you so well

God förmiddag!

Sorry för dålig uppdatering, men har inte haft tillgång till internet under gårdagen.

Är hos farmor och farfar just nu, väntar på att syrran ska dyka upp också. Sitter här med träningsvärk, haha. Var trött som in i bänken igår, men masade mig ändå upp till boxningen och tränade för typ första gången sen i somras, höhö. Är så stolt över mig själv. Ibland behöver man göra annan sorts träning än att bara springa och göra situps.

Mina planer inför idag är att mest slappna av nu när det är lov och vare sig skola eller PRAO är ett måste. Ska bli skönt! :) Fota lite i skärgården med syrran (eller vänta, kan bli svårt nu när alla båtarna är upptagna, roddbåten var sist med att åka upp igår, så får kanske fota på torra land...) och äta jordgubbskräm (ett litet sommarminne). Ikväll blir det att packa inför Kristianstad. Ska bli mysigt att hälsa på faster och lillkusin♥

Minns inte om jag sagt något om min numera avslutade PRAO, men den är i alla fall över nu. Det är både jäkligt skönt men också lite tråkigt, för jag har aldrig skrattat så oavbrutet som jag gjorde där om dagarna. Att laga mat och diska för jämnan är inte så tokigt trots allt!
Fick högsta betyg av handledaren och dessutom 250 spänn, så jag är mer än nöjd! (Okej, det känns som att jag sagt detta förut men i alla fall.)

Puss på er och ha en skön måndag! Kommer kanske inte att kunna uppdatera mer under dagen om mitt internet på telefonen inte fungerar... Men i alla fall.



bild lånad från google


Godmorgon underbara gråa värld


hej hopp

Hejsan folket, har krig med ylva just nu... fucking shit. Vi ska väl snart ner till stan om jag får bestämma och stanna kvar och slåss om hon får bestämma..Nåväl, denna dagen ska väl gå den med.

Myser med bästavän Ylva och ska fortsätta med det


Snart kommer bästavän

Hej hopp! Åker snart och hämtar Ylva på stationen. Har haft sista dagen på PRAOn med, himla härligt!

trött



mums

Hej bloggen, trött tjej på g. Har praoat och så, sen stack jag till Maxi för att köpa present till min o Emmas sööta handledare. Blev choklad (because she loves it) hihi. Men dock glömde jag att köpa kort till henne, eller glömde och glömde, det var så många tanter vid korten som dröjde som fan så jag sket faktiskt i det, höhö.

När jag kom hem åt jag och sen gick jag ner för att sova en skvätt, jag var SÅHÄR trött, verkligen. Hade kunnat somna gående, jag skojar inte brorsan. Men så blev det ganska snart datorn och ja, HÄR SITTER MAN.

Om typ en halvtimma ska jag och papi ut och springa nårra kilometer, jag är så taggad. Fast NEJ. Allt man vill är att få soova, haha... meen, vi ska inte klaga nu, man har ju ben att springa med, det är inte alla som har det!


skit i att min hand ser missbildad ut tralala


puss så ses vi!


Nu blir det att dejta kudden


Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Moshi moshi!

Idag är jag både pigg och trött på samma gång, typ. Dagen har gått extremt fort! Har typ hunnit med hur mycket som helst? Praoat, varit med Matilda, ute och gått och duschat och till och med kollat läxan, jag är fan värd nåt slags pris.

Idag kom det inte lika mycket folk och åt på restaurangen vilket bara är skönt för oss som praoar, haha. Då kan man sitta och läsa ELLE och fika istället ^^ Nej, men man sätter i och plockar ur diskmaskinen osv osv så det finns alltid saker att göra i köket. Jag trivs faktiskt väldigt bra på min praoplats, vilket ju är positivt. En del blir ju inte alls nöjda och jag skulle inte stå ut med att vara på ett ställe som man inte trivs på i två veckor, fy katten. :O



här är beviset! Har man inget att göra så ska man läsa ELLE och flumma! :D



Min süpersnügga mössa... man måste ha en sån mardröm på sig när man delar ut mat. Usch.



suddig bild på min finfina bricka, jao




Idag var jag en stund med Matilda med ju innan hon skulle träna. Haha det behövdes nog, för först åt hon muffins (okej, jag hjälpte till), sen Mentos (jaja, jag hjälpte till) och till slut kebab (JA, jag...) , haha ^^ gött kött en tisdag. :D

Godnatt, det är en dag imorgon också


Om jag vetat då, vad jag vet nu






Moshi moshi. Har verkligen en massa bilder att lägga över till datorn men så orkade jag inte det... så jag ska kolla på Gustafsson 3 tr på tv4play istället.. ^^gött kött.

Måndag idag, prao igen. Det gick faktiskt skibra idag! Men dagen flög förbi, så man märkte knappt att man existerade, haha.

Efter praon åkte jag och Rebbis ut till farmor och farfar och krattade löv och myste, sen åkte vi hem och åt födelsedagsmiddag med pappa och Lena. Fredde åkte tillbaka till GMU:n (grundmilitär utbildning) igår efter kalaset så han är ju inte hemma.

Vi kan tro att det är rätt men så är det fel


Myser med sötnosen

Nu har människorna kommit, firar ju pappa. Så har just ätit mat och ska snart mysa med lillkusinen^^ hon jollrar på härborta.

Snart mat

Nu är det snart och sen blir det ut till farmor!:)

Mobilblogg: Vad händer idag?

Hej och hå, då var det söndag igen! Är man på topp eller är man på topp? :D haha. Jag är faktiskt ganska pigg idag måste jag säga. Idag ska vi fira pappa, han fyller år imon men vi firar idag istället. Det ska bli roligt ! Just nu är jag ensam hemma, men när pappa och rebbis kommer hem från övningskörning blir det att äta lunch, sen sticker jag och syrran ut till farmor och farfar. Vi ska gulla med lillkusinen osv osv.
Igår var man på kinarestaurang och åt med familjen och några kompisar till oss. Jättemysigt!:) efter det kollade jag och syrran på film.
Vad händer för en idag?

Jaha, nu ska jag inte tjata mer... Ha det fint!

all the right moves

Myser med musik (kvällens playlist: Apologize, All the right moves, Secrets, Good life med OneRepublic) och har det allmänt bra! ^^ Puss


Lite av texten till "Får jag" med Säkert!

saker jag borde gjort

Hej igen, förlåt för typ URKASS uppdatering, men det är lite knapert med tid ibland. Nu är det helg och jag ska SOVA och bli bra i magen, som jag har haft problem med (haft ont i) i över tre veckor nu... så trött på det nu! Men men, det kunde varit mycket värre så jag ska inte klaga! :)

Lyssnar på Rotary med Säkert! och taggar helg! Brorsan är hemma några timmar nu med så ska kanske umgås med honom. ^^

Ha det fint, hörs senare!


Icecream

Pappa kom just in med glass till mig! :D Min kväll är fulländad♥

Hemma nu

Jag är hemma igen och nu är Lovisa glad! Hon har nämligen fått hem sina skor som passade, det var rätt skor osv osv. Såå nu sitter man och lyssnar på pappa när han läser igenom mina omdömen, haha. Han verkar rätt nöjd än så länge ^^ Så det är ju bra.

Nu ska jag tydligen fixa inför en egen lektion i idrotten... ja, det ska jag väl.

Hejhopp!

Modelljakten

Hejsan! Kollar på Modelljakten på kanal5.se. Har ju missat nästan alla avsnitt!

Snart ska jag åka och lämna Rebecca på boxningen, samt hämta mina skor. Så denna kvällen ska nog gå den med! :) Ska lägga mig tidigt ikväll...^^

Ha det fint!♥


Fuck yeah

Sicket härligt väder vi har idag då! Fast nee. Men glada är vi iaf ♥


Myskväll med mig själv och äppelkaka



Mmm så mysigt.

Idag vart jag i stallet från två någon gång till kvart över åtta. Red en fyrtio- femtio minuter barbacka, så mysigt! Sen har dagen mest bestått av att mocka, städa och pyssla i stallet. Kollade på hoppträningarna som varade i princip hela dagen :) Och så masserade jag och strechade Fonziegubben lite, han var jätteduktig. Så det har varit en riktigt bra dag idag.

Nu ska jag kolla på Gustafsson 3 tr och äta äppelkaka, ses!♥

Paramore

Lyssnar på Ignorance med Paramore, :)

Älskar Paramore, jao♥


Level up!

Tjaafan!

Nu är det fredag, tjohoo! Jag är så glad man bara kan bli! Skorna beställda och på väg hem till moi, alla prov för ett tag framöver gjorda, PLUS att vi fick våra omdömen idag! Jag blev jättenöjd ^^

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och verkligen sova ut, man måste ju för katten kunna sova här i världen... så ingen sen kväll för mig med andra ord :) Ska kolla på någon film och sen mysa ner mig i sängen ^^♥

Nästa vecka och veckan därpå ska vi PRAOa igen! :) Denna gången blir det på Kalasköket för min del. Ska bli kul att testa den branschen (hur stavar man till det? Jag lär mig aldrig...) också och inte bara sjukhusmiljö, haha.



Bild från nu ska vi se... förrförra lördagen om jag inte minns fel :) Asvarmt blev det! (vet inte varför jag lägger upp den bilden nu, men det bjuder vi på! xD)

Torsdag trettonde oktober

Yo fellas♥ Här har ni en trött tjej! Är inte på topphumör, det vart jag inte igår heller, det är så att jag har haft onti magen oavbrutet i två veckor nu, så man har ju inte alltid så lätt för att vara glad och sjunga psalmer direkt... x) Men man ska inte klaga! Det kunde ju varit värre :)

Idag är det torsdag, haft engelskaprov idag. Det gick nog bra! Kände mig säker på allt, hihi. Så jag kommer nog lindrigt undan.

Tog även en fika med finaste syster och Matilda idag, det vart jättemysigt! :)



PLUGG PLUGG PLUGG

Prov imon, mellankrigstiden typ hur kom Hitler till makten? och såna grejer. Är väldigt uppe i varv nu så ska fortsätta plugga nu! Lyssnar på Fredrik med Säkert! också så det här ska nog gå bra!

sometimes I think I'm in love with you

damn, damn, damn


allt börjar om igen

Hej, söndag kväll och allt är lugnt! Har inte uppdaterat på två dagar men har varit hos Ylva :) Svinkul har det varit! Kollat på film, flummat och ÄTIT GODIS. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att springa en liten runda tror det var 4 km :) Jätteskönt! Sen har jag varit hos släktingar och ätit kroppkakor, hur nice? :D ÄÄÄlskar kroppkakor, det är så himla gott! ♥

Imorgon blir det skola och kanske ett löppass också. Det var ju så mysigt idag :) Godnatt nu alla fina själar, vi hörs imorgon!

Over and out

FREDAG!

NU är det fredag :D (surprise surprise) Lovisa goes happy! Idag ska jag bara chilla, för det är det som fredagar är till för ^^ Så sitter redan i sängen i myskläder med vit choklad från Milka (Milka äger Marabou) och ska dra igång en Beckfilm ^^ Så tjock är man. Denna helgen ska jag tjocka rejält och sedan ta det lite lugnare nästa helg, det tycker jag är en bra taktik, haha.

Så från oss alla till er alla - en riktigt skön fredag!


snart mat

Hejsaaan, nu är det torsdag igen, jösses amalia vad tiden går fort, det var ju lördag nyss, liksom? Men men.

Idag hade vi prov i geografi och jag tror att det gick ganska bra för mig :) Kände mig säker och strrong, haha! God mat idag med, chili corn cane, åt med killarna, Anna och Emma R idag och vi diskuterade feminism och en massa annat sjukt, haha. Mycket intressant lunch idag. ^^ Så slutade man vid två också, så det har varit en bra dag!

Snart ska vi äta, idag blir det burrito med tacokrydda... jaa.. vad ska man annars äta liksom? x)
Efter maten blir det nog att städa lite! Ha det gott!♥

Heartache every moment

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Efter en hektisk tisdag ska Lovisa nog faktiskt sova, det känns som att det behövs nu ^^ Men innan dess måste jag packa gympakläder inför imorgon och sådär, så det lär ju ta ett tag ändå... Kankse behöver jag inte sova riktigt än.. ^^

Kvällens låt: Heartache every moment med HIM.♥



mina favoritkex, efter Ballerina Kladdkaka ^^ Jättegoda och så söta!

idag är en tråkig dag

UTSEENDE
jag är kortare än 150 cm.
-  nej
ibland tycker jag att jag är ful - sometimes, yes
jag blir lätt brun.- haha nej
jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.- nej då hade jag väl inte varit blond?
jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. - nej
jag har en/flera tatuering(-ar) - nepp. fortfarande osäker på om jag ens vill ha en
jag är osäker över mitt utseende. - alla är vi olika
jag har haft/har tandställning. -  nee
jag har glasögon/linser. - nope
jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis. - mjää kanske men vet inte
en helt okänd person har sagt att jag är snygg. - ja (jag vet, helt osannolikt)
jag har mer än två piercingar. - nej
jag har fräknar. -  på sommaren så

SKAMLIGHETER

jag har sagt "lol" i en riktig konversation - men jaa
jag börjar  gråta av disneyfilmer. - gör inte alla det? xD
jag har pissat på mej av skratt. - nejdu
jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. - hihihi jaao
jag har gråtit av skratt.- gråtit? jag skulle kalla det DÖ
jag har limmat fast min hand i något. - nixpix faktiskt inte :p
jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. -  kan du ta det där igen, långsamt?
mina byxor har gått sönder på en offentlig plats. - inte gått sönder, men jag har haft ett hål i jeansen som inte skulle vara där om man säger så..

HÄLSA
jag föddes med en sjukdom. - jag hade (häng med nu) en bindvävssträng som hade förbindelse med ryggmärgskanalen. på svenska betyder detta: om jag inte hade opererats hade jag inte kunnat gå
jag har fått stygn på ett öppet sår. - Nej jag tror inte det
jag har brutit ett ben i kroppen - nej, tack Guud
mina tonciller har tagits bort. - vad fan är det?
jag har suttit hos läkaren med en vän. - det har jag SÄKERT
mina visdomständer har tagits bort. - nej
jag har genomgått en allvarlig operation. - jaup
jag har haft vattkoppor.- ja när jag var liten
jag har haft/har astma.- nej

RESANDE
jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.-
det har jag nog
jag har flugit. - ja
jag har varit i Ryssland.- nej
jag har varit i Kina.- nej
jag har varit i Sverige. - haha jaa xD
jag har varit vid haldefjäll.- har varit vid en jävla massa fjäll men om vi tänker på samma fjäll vetefan
jag har varit i Japan.- nej men det skulle jag vilja :)
jag har varit i Usa.
- det är en tidsfråga
jag har varit i Afrika.-  jagvilljagvilljagvill

ERFARENHETER
jag har tappat bort mig i min hemstad.- alltså mitt lokalsinne är helt åt helvete, måste kanske sägas först. Men ja.
jag har sett en fallande stjärna. - mm :)
jag har önskat då jag sett en fallande stjärna. - mm alltid :)
jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.-  in your dreams
jag har tryckt på alla knappar i en hiss. - hatar hissar!
jag har sparkat en kille mellan benen.- han förtjänade det.
jag har varit i ett casino.- ja och vunnit 25 miljoner gjorde jag också, man har väl skillsen
jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.- KRÄÄÄK
jag har lekt sanning eller konsekvens.
- sir yes sir
jag har druckit en hel liter mjölk på en timme. - vad är det för en fråga?
jag har krockat en bil.- nej
jag har åkt skidor. - Typ tusen gånger
jag har medverkat i ett skådespel. - hihi jaa
jag har fångat en snöflinga på min tunga.- alltid lika mysigt! :D
jag har sett norrskenet.- nej men vetdu DET ska jag! 

jag har suttit på ett tak på natten. - är höjdrädd
jag har åkt taxi. - men JA?
jag har ätit sushi. - nejtack ligger inte i mitt intresse ;)
jag har åkt snowboard. - bara skidor men nästa gång ska jag prova :) ser jätteroligt ut ju!

DÖDEN
jag är rädd för att dö.-
nej alla ska vi väl dö någon gång, ingen kommer undan, så jag chillar.
jag hatar begravningar. - OM jag gör
jag har sett någon dö.- mmh :'(
någon nära till mig har försökt begå självmord. - nästan.typ.
någon nära till mig har begått självmord. - musse pigg försökte svälja sin mormors piller :(

MATERIALISM
jag äger en mp3 / ipod.- ja
jag har/ haft en ohälsosam relation med anime/manga - hahaha nej inte precis ;)
jag äger många dyra designerväskor. - märkesväskor äger jag väl några men nee
jag äger något från h&m. - H&M är mitt liv
jag samlar på serietidningar. - BAMSE, Stålmannen, Prinsessan och Nalle Puh!
jag äger något från benetton. - nejdu
jag äger något jag köpt på tradera/e-bay. - nixie pixie

RANDOM
jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. - hahahahahahahaha det MÅSTE jag göra innan jag dör! :D
jag har lätt för att öppna mig för nya människor. - ja visst
jag svär ofta.- vad fan säger du, skulle JAG svära? i helvete heller
jag sjunger i duschen.- bara när jag är säker på att ingen kan höra mig ^^
jag är en morgonperson. - OHJA, alltid. Uppe med tuppen jao
jag är en sportfanatiker- i like sports
jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar. - sometimes, darlin', sometimes :)
jag är bra på att baka.- bättre än du i alla fall
jag vet hur man skjuter.- borde man ju veta med tanke på att brorsan håller lektioner i hur man mejar ner folk med en AK5:a
jag är kär i kärleken. - nej, fuck that shit ;) haha jo lite kanske.
jag skrattar åt mina egna skämt. - jag drar sällan skämt jag skrattar åt andras :)
jag äter snabbmat varje vecka. - TJOCKIS! nej bara ibland
jag är bra på matematik. - inom vissa områden är jag en jävel ska du veta, annars ganska. Har svåra matteboken, sug på den du!
jag tror på spöken - ja men jag tror att spöken är schyssta figurer och inte vill oss något ont (flumma mindre då va)
jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet. - dude, du sväljer en massa spindlar under ett år i sömnen, bara så att du vet.
jag är väldigt kittlig. - det skulle ju vara en hemlis ;p OM jag är
jag älskar mörk choklad. - choklad är mums! :D
jag biter på mina naglar. -  inte så mkt längre :)
jag är bra på att minnas ansikten. - japp!
jag är bra på att minnas namn. - Jupp!
jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv. - jo det har jag men orkar inte dra det nu. vill skaffa en vettig utbildning. work is money, cash is king ;)
mina svar är ärliga. nääääääää har ljugit hela tiden vettu


Sex har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar? naajj
Blivit arresterad? 
det var faktiskt inte MITT knark!
Blivit kär vid första ögonkastet? sånt flum går jag inte på, kär blir man i en person, inte ett ansikte
Fått ditt hjärta krossat? jajajajajajajajajaaa. JA.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? kanske
Busringt till nån? haha ;)

Åtta saker du har på dig
Jeans, T- shirt, kofta, ring, strumpor, trosor, bh, slitet nagellack (kornblått)

Just nu ..
Låt:
allt med Säkert! för tillfället :)
Plats: mitt rum..?
Fordon: cykel/ben
Affär: BikBok, DinSko
Serie:  How I met your mother♥
Café: vilket som helst bara jag är där med syrran

Har du?
Egen dator: japp
Gjort bort dig rejält: jag skäms inte för något
Bra självförtroende: för tillfället helt okej
Kysst någon: ja
Sagt "jag älskar dig" till någon idag: pappa!
Blivit kär i någon på nätet: nepp

Är du?
Förstående: ja, det måste jag säga att jag är
Osäker: It takes a fool to remain sane
Intressant: det ska du väl inte fråga MIG om?
Hungrig: en kanelbulle slinker nog allt ner ^^
Smart: vad är att vara smart? alla är smarta på sitt sätt :) men jodå, det får man nog säga
Barnslig: det borde vara lag på att vara barnslig ^^
Pratglad: fråga mina lärare
Blyg: 
 nee
Glad: typja
Ledsen: vet inte.
Arg: sällan jag är arg
Svår: joodu
Bra på att ge komplimanger: jag försöker alltid så gott jag kan med det :)

Hur lång tid tog detta?
Haha för lång tid


Gimme gimme gimme

Tjo! Är man trött eller? Sitter på youtube med sister mine och kollar gamla klipp från Roast på Berns, höhö. Riktigt nice jao. Ikväll firar man farfarsgubben, har köpt en slips till honom, den kommer passa perfekt i höst ;) Riktigt cool faktiskt. Vad gör ni idag? :)



Dessa hade varit mina om det inte kostade ngt på 2490 eller nåt sånt. Ibland önskar man! :)