en rörelse i ögonvrån

Tjafan.
Inga svordomar! HEJ SMÅ SÖTA BARN HETER DET.

Dagen har bestått av en mil lång promenad, pizza med Matilda (färsruta smakar BAJS.) , svenska och musik med huvudvärk extra allt.
Efter det gick jag hem och åt, kollade på tv med Fredrik och ringde fafa som skulle köra mig till stallet och bad honom ta med ipren eller nåt för jag hade typ migrän (fast inte illamående, yay!) som in i satan... :/ Så det gjorde han :D
Och imon är det skolfoto, asnice! Vi ska ha kavaj på oss och då skulle jag låna freddes men tror ni inte att den har axelvaddar så jag såg ju ut som King Kong minst!! Men det löste sig, lånar syrrans minikavaj med nitar på, det blir bra det med ju. (y)
Nu ska jag snart ut och gå en halvmil eller nåt med pappa om inte mina vader skriker Neeeeej!! och sen ska jag stryka, måla om naglarna, ta en panodil och vässa på engelskan.. wish me good luck!♥

Dagens låt: Kräm med Kent.


får jag träffa dig ikväll?

Bra dag idag. Helt otroligt. Lyssnar på Får jag med Säkert! Helt underbart bra!♥

dom kanske tror att vi är typ kära. får jag gå, precis så nära?

Godnatt.♥ Lyssnar på Säkert! och vet att det kommer en morgondag.


Det är så logiskt alla fattar utom Du.


Money Man

Kollar Beck - Money Man och tar det luugnt. Imon blire skola med engelskaplugg och sen rensa ogräs (igen). Detta är livet alltså!
Det enda som kunnat förgylla stunden lite mer...


why should it be so bad to be bad, when it's so hard to be anything at all?

Tell me this night is over.

The Ark.

Inget mer behöver sägas.

If you have to kill me, use a Tommy Gun

Älskar denna låt, helt underbar, videon är ganska kul med, haha.. ♥

Tommy- Gun Royal Republic



Första skolveckan är avklarad, puuhh... Visserligen var det bara två dagar, men ändå, haha. Nu är jag faktisk riktigt taggad inför hela grejen med skolan, tro det eller ej! Seriöst, har ni inte saknat trånga begagnade skåp, äcklig mat, det eviga sorlet i korridoren, LÄXORNA, dryga lärare, störiga människor (som ni bara inte kan leva utan!) , gympalektionerna som mest är i kaos, blickarna mot klockan, friluftsdagar som ni verkligen inte begriper er på, alla kompisar som växt och helt plötsligt inte är så mogna som ni fruktade att de skulle varit efter tio veckor, de är precis samma som förut (eller det känns så.), ja, KÄNSLAN, liksom, har ni inte saknat den?
Det har jag.

Så nu lyssnar jag på Isarna med Säkert! och njuter av lugnet.

Ha det gött. Kram!

ren kärlek

Idag fick jag en tionde kusin, första på pappas sida. Det var världens bästa faster som blev världens bästa mamma till en liten tjej♥ Lovisa goes happy! ^^

Och idag började skolan! Kul var det, kallt var det (vart tog sommaren vägen?) och jag kommer absolut ha ett underbart år i årskurs 9 , det är jag säker på! Plus att jag har namnsdag idag, vilket innebär en liten present till moi :D Och muffinsfan som jag är, fick jag en bok med 500 muffinsrecept ^^ ♥ Grattis alla Lovisa och Louise i Långa Landet Falukorv, ha en grym torsdag kväll!

Ikväll var jag och papi pappa pappsen ute och sprang, men jag fick kramp i vaderna typ heela tiden, så nu ska vi ringa till någon specialist av nåt slag... som ska kolla min rygg också. Låter lite läskigt, ja. Men men, jag vill ju bli av med dessa hemska krampanfall, så då får jag väl lida lite antar jag...

Imorgon är det skola igen, sen ska jag till Annie på eftermiddagen. Ha en bra fredag!





Några av bilderna på The Ark, lite dålig kvalité man fick typ hoppa och fota (jag fick det i alla fall alla där var typ längre än mig -.-') Men hyfsat iaf :)

just nu

Nu blir det att städa rummet (y) och dunka musik! Wish me good luck :) Och imorgon börjar skolan, riktigt nice!♥


jag tror inte alls på något mer, för jag trodde en gång på det här

Godmorgon ♥

Sitter med musik på www.grooveshark.com och det är Dansa fastän med Säkert! helt sjukt underbar. Idag ska jag till Karlshamn med Annie, ska bli kul. Och ikväll ska jag väk rensa ogräs typ, också roligt? Tjaa.

Känner att det här kan bli en underbar dag!


Vet ni vad det viktigaste är?

Det är att ni gör vad ni vill. Ni ska inte lyssna på vad andra säger!
Gör vad som faller er in, vad andra ska säga, det ska ni skita i. De har inget med det att göra, de får gilla läget helt enkelt.
Vi hör detta hela tiden, läser det överallt. Vissa tycker nog att det börjar bli uttjatat, men det tycker inte jag! Jag tycker snarare att vi ska trycka upp det på löpsedlar, SKRIKA ut det minst en gång i timmen! För det går in i ena örat och ut genom det andra, vi rycker på axlarna åt det för vi har glömt innebörden av "do your thing". Kom igen nu systrar och bröder, dansa för att hjärtat blöder, kom igen för fan, vad har ni att förlora?

Det är NI, DU, som bestämmer! Och varför kollar jag själv snett på en del människor som bara är sig själva? Som är något, som gör något? Det ska jag aldrig mer göra! De är ju bara den de vill vara, vilket är magiskt. Världen behöver fler som flippar ut på ett positivt sätt, vi är alltför beroende av vad andra säger. Så tokigt, vi ska vara beroende av att vara oss själva. Om det nu krävs att man blir uppfattad som tönt, knäppgök, idiot och wacko för att man är sig själv, låt det vara så då. Det är ni, och ni är perfekta precis så som ni är. Livet är alldeles för kort för att vara en i mängden, det kan vara slut imorgon, så lev nu och gör vad fan som faller er in.

It takes a fool to remain sane, remember.

Peace!♥




jag gömde mina hemligheter precis där ditt huvud blir till hals

Glömde hur gärna jag ville
Hoppas på oss
Att jag slutade drömma
Bara för att slippa höra mina
Besvikna tankar efteråt
När du gick
Åt ett annat håll
Du sa hej i alla fall
Allt som räknas nu

Och någon gång måste du bli själv.♥


att fånga en fjäril

Hej igen, hoppas att allt är toppen med er! ♥

Dessa dagar har jag inte bloggat men jag har jobbat...

Från i förrgår till igår har jag varit hos Anniepannie och haft sjukt kul som alltid. Hoppat studsmatta dag som natt och ÄTIT, vadfan vi åt typ hela tiden... Gosh. Men gott var det! :D

Snart börjar skolan också... Bu eller bä? Jag föredrar nog bä, jag har längtat som en idiot, haha xD Jag vet, lite udda kanske men vadå? Skolan ÄR kul!

Senare idag eller imorgon lägger jag upp bilderna från konserten eftersom jag inte hann det nu i veckan, och nu kommer snart Matilda hit (eller om jag ska till henne, vet inte) så jag hinner inte nu heller -.-'
Bajs?

Ni får ha det bra nu iaf :D Puss och kram, skumbanan♥


Bildbrist ERROR mohahahaha


som om jag inte förstod att det var över så var du tvungen att överbevisa mig igen

Hej alla glada loppor. Det blir allt trögare med uppdateringen märker jag, men det finns anledningar. 1) jobb som tar tid 2) förskylning som tar energi 3) snart skolstart som tar knäcken. Så, var beredda på typ halvkass uppdatering. En dag när jag är på bättre humör hade jag tänkt lägga upp bilder från konserten i Helsingborg. :)

Idag har jag jobbat och klippt mig, annars har det inte hänt så mycket. Ska jobba resten av veckan med. Skoj! För er som inte vet, sommarjobbar jag som daglägerledare på nåt som kallas SOL- skola, dock lär vi inte barnen att sola, utan att orientera. OL = orientering. S = typ sommarlov. S + OL = SOL- skola :D Ganska många ungar... 33 eller nåt. Så mycket att göra! Men det är ju 5 ledare till, jag är inte ensam. ;)

Jaha, snart börjar skolan då... enligt mig ska det bli underbart, jag saknar matsalen och tuggummi under bänkarna och äckliga omklädningsrum. Drömmen är läxa och trasig diabildsprojektor. yay! :D Ni då? Vad tycker ni om att skolan ska börja?

Ni får ha det gött nu sista veckan, ni som redan börjat får ha det kul i plugget :)

Over and out ♥

UPPEHÅLL

Hej igen! Förlåt för ett väldigt långt uppehåll! Har varit i Helsingborg och på Hällevikslägret i en vecka och hann inte skriva ett inlägg om det innan jag åkte.

Har haft toppenroligt i alla fall :D Kanske lägger jag opp lite pictures senare :) Nästa vecka kan det dock bli lite krasst med uppdatering även då, ska nämligen jobba då. Som lägerledare om någon undrar (nähä, ingen? Trodde väl det).

Ska snart iväg och dricka te med Anna och Linnéa och bara träffas. Det var hemskt länge sedan... Ska bli roligt. Vad gör ni idag? ♥

Imorgon blir det kanske Ylva! Har visserligen umgåtts med henne 24/7 denna veckan men det kan aldrig bli för mycket!! :D

Något som inte är så skoj är att jag håller på att bli sjuk... :( Bajs med. Orkar inte vara sjuuuk! Jaja blabla det blir nog bra ändå :p



Och jag lovar, det kommer bli bilder från konserten nu i veckan!! köss

it takes a fool to remain sane

Hejsan allihopa och förlåt för en kass uppdatering men har inte haft tid eller lust :( Nu är jag tillbaka från Helsingborg i alla fall. Har ju sett The Ark!! :D Jag är så himla glad ^^ Det har varit helt perfekt sjukt underbart otroligt. Hoppas av hela mitt jävla hjärta att de återförenas i framtiden, de har betytt så himla mycket för mig under de åren jag lyssnat på dem. De lärde mig att det kanske krävs att man betraktas som en idiot för att få vara mig själv och må bra, att vara nöjd med mig själv. ♥ Kommer aldrig sluta lyssna på The Ark, det vore som att rycka loss en arm eller nåt. Och utan arm vill man ju helst inte vara. :p

Kommer ladda upp lite bilder sen, kanske imorgon, när jag inte rensar ogräs, haha. Men här kommer en bild i alla fall. :)



Lite suddig men det får ni leva med. Jag och syrran stod ganska långt fram, yay! Ola Salo ÄR COOL, säg vad ni vill, men han är sig själv och vågar stå för det och om inte det är att vara cool så vete fan vad det skulle kallas.



Hoppas att alla mår toppen :D Vi ses imorgon, om jag hinner. Ska som sagt rensa ogräs hela dagen imorgon typ. Träna med, har varit en massa kinamat och Mc Donalds och skit och blääääää nu måste jag träna, jaja hej svejs,

puss♥