vi hinner väl med ett "tagga fredag" idag också ;)

Tagga fredag då gubbar!!! (och tanter...)
  Idag avslutade jag min första av två veckor på lasarettet. Och GOSH, jag längtar till nästa vecka. Süperkul!! Men visst, jag är grymt glad över att jag nu kan lägga mig mitt i natten om jag vill (det vill jag.) och sova länge imorgon (det ska jag.). 04:30 och jag gillar inte varandra på morgonen, men det går much enklare than jag trodde that it skulle bli. Så yess, jag är imponerad av mig själv ^^

Imorgon då, valborg. Ska ni göra något speciellt då? :) Jag ska till min kusin som fyller 16, sen ska jag typ hem. Grattis i förskott Jonathan! ;) kramis kramis.
  men det är först vid fyra, så jag ska väl hitta på nåt på förmiddagen med.. dock vet jag inte vad. Syrran kanske har några idéer. Men säger hon "vi kan sola" så vete fan om jag hänger på igen... haha xP

På söndag ska jag ladda batterierna inför veckan. Det lär behövas. Praoade bara tre dagar denna veckan (måndagen gick bort och tisdagen var bara lite information och sen hem), men Å jag är helt slut. Kan somna närsomhelst. Men ska inte.

Nu ska jag duscha istället! ;) Ha det!!



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JONATHAN! :)

bild från google

PRAO

Idag var min första dag på PRAO:n. Galet kul måste jag säga, men jag är helt slutkörd. Ska gå och lägga mig om typ en halvtimme. Jag är SÅHÄR trött! x')

Men det var lärorikt och kul. Man har alltid något att göra, och den sortens jobb gillar jag. Man ska helst inte hinna sitta still.
  För er som har missat det så praoar jag på sjukhus. Det rekomenderas! :) (men om du inte gillar att byta blöjor and that kind of stuff, gå en jäkla massa, krångliga ord och mängder med rutiner, samt långa dagar med ständig sysselsättning, då ska du kanske satsa på något annat... kanske alligatoruppfödning :P)

Jag vaknade av herr Väckarklocka vid 04:30 imorse. Gutt! Jag steg upp ganska snabbt för annars är ju risken att man somnar om. Efter att ha blivit bortskämd med 20 grader varmt och strålande sol, blev jag rätt förvånad när jag upptäckte att "shit fan, det är ju KALLT!". hehe, jag var inte riktigt beredd på det.. Men aja. :P
  Jag bäddade, gjorde mig i ordning och så. Sen åt jag frukost. Efter frukost; borsta gaddarna och läsa lite, vänta på att skjutsen skulle bli klar. Men imorgon och resten av PRAOperioden cyklar jag till stationen. Kustbussen gick vid 06:10. AHHH vad trött jag var...
  men, de tyckte att jag var jätteduktig, och jag hade kanonkul! På eftermiddagen, vid två typ, sa de att de bara skulle fika och att allt arbete efter två bara skulle vara tråkigt för mig, plus att jag jobbat så bra att jag om jag ville fick gå en timme tidigare! YESS liksom. Jag blev oändligt tacksam, då hann jag ju till stallet med!

I stallet var det myspys, Fonzie var myspys och lektionen var jobbig. Jag var så trött att jag typ inte visste ut eller in. Men kämpade efter vad jag kunde, hehe, :P

Och nu somnar jag snart här... så godnatt! Hoppas att dagen har varit bra :D

Nothing works without you

Varje lov är det likadant. Jag blir deprimerad av att inte träffa dig. 
  Jag får panik, drömmer mardrömmar, sover dåligt, har dålig aptit och gråter floder. Räknar dagarna tills vi får se varandra igen. Det rör sig om 14 dagar nu. Jag mår så dåligt av att veta. Veta att 14 jävla dagar skiljer oss åt. Jag älskar Dig.
 
Och allt bara trasslar ihop sig och ingenting funkar utan dig. Grejer lägger av och människor blir blinda, döva och stumma för mig när du inte är här. Som om du styrde mitt liv.
 
Jag ska stå ut i 14 dagar och inte gråta sönder dem, jag lovar. Nu ska vi på PRAO och vara glada och hurtiga, detta ska nog gå fint, du får ha det så fint och vi hörs väl sen då.

Blundar jag, ser jag dig
Tittar jag, ser jag dig
Sover jag, drömmer jag om dig
Är jag vaken, tänker jag på dig

Du försvinner aldrig


Om du vill leva så finns jag här


  Jag älskar dig. Ja. Jag gör det. Och jag tror att du vet det, egentligen.
  Snälla fina söta rara, kan du inte börja fatta? Att allt jag vill är att komma närmre dig?
  Vi kunde haft allt. Du har alla chanser i världen. only as you know it. Jag ville bara säga det. Ha det sagt. Det har jag nu.

Varje minut, nästan varje sekund, tänker jag på dig. Det har jag gjort i över ett år. Det är många tankar som virvlat förbi. Kom.
 
Kom så springer vi
Långt bort
Dit ingen annan når
Jag vet att du vill och jag vet
Att du

Längtar bort

Kom så springer vi
Långt bort och
Kommer aldrig igen
Visar oss inte mer
Jag bara vet att även du

Längtar bort

Kom så springer vi
Vi rymmer
Med varandra
Som i en saga
Fast på riktigt
Känner du aldrig att du

Längtar bort?

Kom så springer vi
Jag ser i dina ögon
Som är så blåa att de bländar mig
Jag kan läsa av din blick
Att även du

Längtar bort



Älskling, om du vill prata så finns jag här. Om du vill gråta så finns jag här. Om du vill ha en kram så finns jag här. Om du vill skratta så finns jag här.

Om du vill leva så finns jag här.
  Och endast för dig.
  Mig kan du ha ensamrätt på, om du bara frågar. Jag kan säkert ordna det.

Men vi kör väl på ditt sätt, vi kan ju bara glida omkring, titta på varandra, skratta åt varandra (och jag kan gråta vidare för dig). Vi kan göra så. Och bara vara underbara, älskling. Bara vara som du.

Det kändes som att du var min för en kort tid men den var nog alldeles för kort för att den skulle vara sann. Men jag väntar. Den som väntar på dig kan vänta förgäves, men också inte för länge. Har länge gått nu?




kyrksång och hästskit

Hejsan tjosan!

Kom just hem från ett besök i kyrkan. Var där med famå och fafa. Lyssnade på syrran och kusin<3 som sjöng i sina körer. Det lät jättefint! Väl där träffade vi måmå, moster, mosters man och deras andra dotter som också skulle lyssna. Nu är de på väg hem till måmå och måfa för att äta påskbord och ha det trevligt. Men inte jag :( Jag ska till stallet vid halv två, så jag hinner inte. Jättetråkigt, men hästarna får gå före. Älskar ju Fonzie också, inte bara min underbara släkt... <3

Men jag funderar på att kanske fråga måmå om jag kan komma till dem imorgon istället. Det hade varit så kul!
  Just nu sitter jag på sängen och äter m&m, hihi. Det är gott :D Ska väl snart äta lunch, och hitta något att ta med till stallet. Man måste ju äta något där med. Äta bör man annars dör man. Hihi.
  Och ta med en peng så att man kan köpa en frukt i affären. Vill inte köpa godis, man har ju käkat en hel del nu i påsk, så jag tänker skära ner på det.

Nu ska jag läsa Kenzas och Fokis bloggar och sen äta! Ha det bäst nu!

amazing day

Så var det fredag igen! Helt sjukt vad dagarna går fort. Man hinner knappt vakna så ska man sova igen. Vart tar alla timmar vägen? :O

Idag har varit en riktigt stekardag om man kan säga så. Rensade undan vinterkläderna och plockade fram mina underbara sommarklänningar igen, TJOHO på den. Det tog kanske en halvtimma att få allt i ordning, men det var det värt! Nu är det gjort. :D
  Sen kom fafa på besök en stund, han skulle bara kolla läget och titta på vårt uterum invändigt. Vi ska snart åka till dem och äta middag, undrar vad det blir för nåt gott?? :)
  Efter lunch stack jag, papi och rebbis ut i det fantastiska vårvädret. Nu är sommaren på väg, känns det som. Vem buar? Ingen! :D Vi cyklade en långrunda och hamnade hos en gammal kompis till pappa. Först stod vi bara och pratade, skulle väl bara gjort det i fem minuter, men det växt till en halvtimme... så de bjöd på glass innan vi cyklade hem! :D Smaskens!

Nu är jag hemma och sitter ju om ni nog kan förstå vid datorn, kollar lite och skriver lite. Ska snart stryka min klänning som jag ska ha på mig hos famå och fafa. Jag har längtat efter att fylla klänningsgarderoben med blommiga och ljusa plagg hela vintern nu! :D Det är alltid något visst med att byta ut stickade koftor och svarta jeans till slitna shorts och klänningar. Man blir så fylld av sommarvibbar att man exploderar. :D POFF.

Igår var det också en süpernajjs dag! Tog tiotåget in till kkna för att träffa ylva och carro för shopping och flams. Det blev shopping och flams, mohahahaha. Köpte ett par vita låga Converse och en vit tubtopp på Gina Tricot.



Skor Converse 490 kr (det var extraerbjudande denna vecka så jag slog till! :) Man sparade ju 210 spänn och det är ju inte dåligt?)
Topp Gina Tricot 59 kr Att ha under lösa linnen och transperanta tröjor tex. Kan alltid vara bra att ha.



Mohahahaha, lite random bilder i provrummen med... vi samlade ihop lite kläder som såg lite galna ut och dressade upp oss :D Jättesnyggt... jag var blommig hela jag. Älskade byxorna dock, funderade ett tag på att köpa dem. De var blåa och blommiga... kan kanske lägga upp en bild på dem sen.



Ja. Ylva hade nån leopardmönstrad sak. Och checka årets snyggaste kroppshållning! Kutryggad? Nää...? ;)

Ja, så var min torsdag och fredag... fast fredagen är ju inte över än :P
  Hmm, jag brukar ju lltid skriva typ "tagga fredag, tjohooo" eller nåt men det gjorde jag ju inte idag... kan det vara för att helav lovet har varit som en enda lång fredag? ;) Yess, vi säger så :D
  Nu börjar man dock längta efter skolan igen, även om det varit SÅ SKÖNT att vara fri ett tag. Men så blir det ju inte heller, jag får vänta i två veckor till... har ju PRAO i två veckor precis efter påsklovet! :O Det ska bli döskoj, men jag längtar efter alla sköna människor... KRAM för fan! ;)

Jaja, håhå jaja till och med, livet rullar väl på. Precis som det ska vara. Jodå.

Om man skulle göra nån nytta nu då? Stryka eller nåt. Ja, vi kör på det.
  Puss och kram skumbanan så ses vi senare eller imorgon! :D


pictures

Lite bilder från i... nu ska vi se, söndags, måndags, igår och idag. =)



Mitt extremtsnygga (host harkel) ben. Checka himlen!!



Mitt finfina armband från Thomas Sabo... En glass, min månadssten och ett ankare där det där Hope, faith (stavning?) and love ingår :p jag hade tråkigt så jag tänkte föreviga ögonblicket haha.



Tagen från måmås säng. Galet vacket väder var det!



Syrran och jag tog lite random bilder... :p Om ni undrar över fjädrarna.. tja... det är ju påsk för fan :D



Vitsippor (Lovisa, de kan faktiskt se det själva..) ursäkta dålig bild, men 3,2 megapixel är inte heller det bästa... sparar till en ny kamera :D



:D Vååååår!!



På väg ut till famå och fafa.



If you look noggrant, you can see me and my ugly mobajltelephone :D



Onödig bild.. jaja.



:)



Utsikt från "mitt" hus.



Glasskepp



Fyy fan vilken dålig bild... aja, detta var ett av dagens nöjen.. väntade på matildas rum när hon duschade och då sysselsatte jag mig med den här...



...och den här! Gamla FRIDA tidningar är riktigt bra att ha när man väntar på kompisar som duschar i evigheter.. :p



Det här, mina vänner, blev dagens höjdpunkt (näst efter att träffa gullegrisen igen :D)! matilda och jag skulle baka chokladmuffins. De såg helt amazing ut i ugnen, de snyggaste vi sett. När vi tog ut dem inser vi att de är något så djävulskt kladdiga inuti... så detta är inte chokladmuffins, det är kladdkakemuffins istället! :D Kladdiga o goa :D Ska snart smaska i mig en tror jag... vågar man göra det på onsdagskvällen? Jaaadå :D



Sommarfunderingar från en fjortonåring

Sitter på övervåningen i mina farföräldrars hus. Jag hör fåglar som kvittrar och ren luft strömmar in och ut i mina lungor. Jag lutar mig tillbaka en aning och sluter ögonen. Bara av att sitta här, får jag känslan av att sommaren är nära. På god väg.

Detta är mitt andra hem. Det är här jag som barn (jag är barn nu med. Men äldre) sprang runt barfota på gräsmattan och lekte att jag var ett flygplan. Det är på vår lilla strand jag byggde sandslott och från vår brygga jag hoppade rätt ut ifrån. Ner i vattnet.
  Det är här jag satt i båten och funderade över saker som ett barn kanske inte borde fundera på. Vart min döda mamma tagit vägen och varför hon inte satt i båten bredvid mig.
  Det är jag var som allra lyckligast. Är som allra lyckligast.

Ser jag rakt fram, ser jag ängen med den där röda båten som står precis vid grusvägen. Vänder jag huvudet 90 grader åt höger, ser jag det blå blå havet. Och den gamla fiskeskutan som ingen bryr sig om. Som alltid ligger vid sin boj. Vem äger den? Jag kan äga den. Jag tycker synd om den. Vad har den gjort för att förtjäna ständig ensamhet liksom?
  Och jag ser vår orangea (stavning, någon?) boj som fafa nyss satt ut. Där lilla Mamma- båten ska ligga. Rebbis och jag sa så om den när vi var små. Hon var ju den största av de tre båtarna och då var det väl självklart att hon var mamma till de andra?

Åh, sommar. Kom och ta med mig. Jag vill segla hela sommaren. Om än inte på havet som  jag brukar, så på livet. Varje år tänker jag, "Detta ska bli den bästa sommaren någonsin!", men så känns det alltid som att den minsann kunde varit bättre, när hösten kommer krypande.
  Käre gode Gud! Detta behöver inte bli den bästa sommaren. Den kan ändå inte bli helt fulländad utan Honom vid min sida. Men låt den bli en bra sommar. En som jag minns när jag är gammal. På ett positivt sätt, helst. En bra sommar, med vänner som stöttar och finns och vill dra ut mig på roliga saker, med syrran som hittar på galna grejer och med brorsan som förklarar hur allt fungerar och som skruvar upp volymen i bilen när han och jag far fram på vägen och lyssnar på Lars Winnerbäck. Med Lena och pappa. Med nära och kära.
  Med Mamma. Mamma Mamma Mamma Mamma Mamma Mamma.

Jag andas in ett andetag till och ler. Tänker att "Det blir nog bra med det."
  Ja, det blir det nog. Jag litar på dig, Gud. Du fixar nog en kul sommar i år också.

snabbt inlägg!

Tjo tjena allihopa! Nu är jag hemma i några minuter innan jag cyklar ut till famå och fafa. Solen skiner och det är 17 grader ute, jag lever glatt som in i helvete! Älskar mitt liv just nu. Finns det något bättre än en underbar vårdag tillsammans med de man älskar?? I så fall, berätta vad. Jag kommer bara på en underbar SOMMARDAG med de man älskar, hehe.

Hur är läget? Hoppas att alla hade en fin söndag och nu en soft måndag. skönt med looov, inte sant? :D I love it!

Ska sticka nu, längtar ut i aprilvädret. Imorgon (om jag hinner) lägger jag upp lite bilder från idag. Samt skriver ÅH vilken underbar dag, haha. Nu tycks det även vara bestämt; på torsdag ska jag, ylva, carro och emelie ses i kkna för att.... för att umgås, haha. :D Längtar tills dess, tjejor! :D

så puss och kram nu!

stressigt schema...

Hej igen! Fyy sjutton vilken underbar dag det är alltså. Jag och syrran har chillat på en filt i trädgården i nån timme. Sköööönt. Nu ska syrran iväg till boxningen och sen cyklar hon direkt till måmå och måfa. Jag ska cykla när de har ringt och sagt att jag kan sticka för just nu är de hos våra kusiner... så aa :P Jag väntar väl mest skulle man kunna säga! (Lovisa! Glöm inte att ta med filmerna! Annars är du döööd.... >.<) 
  Jag måste dock meddela att det nog inte blir något bloggande resten av idag (söndag), måndag och början av tisdag... kan även bli så att jag inte kan skriva här förrän på torsdag. :( Ska ju fara och flänga runt hela lovet så blir svårt att ta med datorn... jomen hos famå och fafa kan jag ju alltid sitta en stund. Så lite blir det ju. Längtar tills natten mellan tisdag och onsdad, då blire filmkväll med emmsi och matilda, yess! Sen torsdag med ju, då kanske man träffar ylva o company! gött mos eller vad? :D

Aaja, men nu måste jag nog dra, måmå ringde nu. Jag ska packa mina grejor sen cyklar jag opp till gullegrisarna.
  Ha det så himla bra nu och puss och kram och hälsa alla ni känner så ses vi väl! :D


jag vill göra något av den här dagen, jag vill att den ska vara speciell, men Du är inte här så jag kan inte ringa Dig... <3

Jajajajajajajajajajajajaja JAA vad underbart det är att leva idag! (haha, typ varje inlägg de senaste dagarna har varit inne på samma spår men jaja...) Idag ska jag till måmå lite senare, jag ringde henne innan. Lilla gullegris!
  Jag ringde till fafa också, vi bestämde att jag o rebbis (syrran då) ska sova hos dem natten mellan måndag och tisdag. Sen pratade vi om att de ska med mig till kkna nästa vecka och köpa konfirmations/skolavslutningsklänning och de där vita (låga) Conversen till mig, för annars hinner vi inte det.

(Älskade farfar! Jämt ställer du upp för mig. I sex år typ, en till två gånger i veckan har du kört mig till stallet. Du gjorde om mitt rum. Du kör mig vart jag vill. Det första du gjorde när pensionen kom var att åka och köpa skor för 800 spänn till mig, för att du tyckte att jag skulle ha dem... Lilla älskade fafa. Jag älskar dig. Och famå också såklart.)

Nu väntar jag på att syrran ska komma hem så att vi kan äta de där pannkakorna... Mohahahaha. Jag vill göra något av den här dagen, jag vill göra den speciell, jag vill inte bara att den ska komma och gå. Nåt kul blir det väl av den i alla fall. (jag saknar Dig. Jättemycket. Kan Du inte komma hem? Vi kan hitta på något kul igen. Pleeeease? Kram i alla fall, hoppas att Du inte glömmer bort mig.)
 
Vad ska ni göra idag? :) Ska ni göra något speciellt av dagen?

Så himla fint väder är det, jag spricker snart! Solen skiner och det är varmt. Kan det bli bättre? Ja, om jag hade en sån här;




Det hade inte varit helt dumt.. Jag orkar bara inte göra en dessutom vet jag inte om vi har alla grejerna hemma. Jag skulle ju bakat men jag och papi gick ut i solen istället. :D
  Känner för att lägga upp lite gamla bilder.. har en mobil nu så jag kan fota men jag hatar att det är 3,2 megapixel bara så det blir kanske inte världens bästa bilder... väntar tills jag har en bättre kamera. Funderar på en systemkamera lite längre fram i tiden, isf blir det nog en Nikon D60, dom är jättebra och ganska enkla att begripa sig på. Men först en digitalkamera tror jag.

lite gamla bilder i alla fall! :)



Jag för nån månad sen... jag bjuder på denna haha. Hade nästan glömt bort den! ;) ser ju rätt salt ut :P




En lykta eller nåt, haha.



Vår underbara segelbåt, mitt andra hem och gaaah nu längtar jag till sommaren!!



Bild från segelbåten. Tror det var förrförra sommaren... himla vacker kväll var det!



Nuuu tror jag minsann att det får räcka för idag (eller iallafall för nuläget, återkommer nog sen.) :)

Puss o kraam, vi ses sen!



hämnden var galet bra!

Så, nu har jag sett Hämnden med Mikael Persbrandt och jag kan bara konstatera att ÅH vad bra den var! Helt klart en femma av fem (ganska logiskt?). Se den om ni inte redan har gjort det! :D
  Men gääsp. Nu är lollovisa süpertrött så varför inte stänga av den dumma (naaaj, skojar bara) datorn och sova?
Imorgon ska jag vara ute hade jag tänkt och äta pannkakor :D Sen ska jag nog baka muffins med :) Kan ta ett kort på dem isf, har ju en mobil nu. Min gamla i och för sig men den duger..

Godnatt i vilket fall, sov gott!

lördagsmys med familjen

Hej hopp! Nu ska det bli mys med familjen. Vi ska kolla på Hämnden med Mikael Persbrandt, Sveriges bästa skådis. Har velat se den jättelänge nu men det har tyvärr inte blivit av. Förrän nu då! :D Tjoho!

Såå, jag skulle jue bara säga tjoflöjt och godnatt, vi ses nog inte mer ikväll... men vi hörs kanske imon! :) ha en go kväll!


he said the way my green eyes shined, put those Georgia start to shame that night, I said that's a lie

Du tog mitt hjärta och pressade det samman till hälften av dess storlek. Du log mot mig men det var bara lögner som strömmade ut ur dina blåa ögon. Jag trodde på dig, jag trodde att det vi hade men ingenting är som det ser ut att vara. Jag ville inte släppa taget om dig för var mitt allt. Fatta! Ååh, begriper du inte att du dödar mig?

(grinpaus)

Jag vill bara glömma dig men det kan jag inte, jag får istället se dig varje jävla dag. Men nu får jag en paus på tre veckor, tack Gud om du nu finns. Jag älskade dig så himla mycket. Vi... vi hade ju ALLT! Så varför gjorde du såhär mot mig? Du hade inte behövt ljuga och såra mig, det hade varit okej om du bara sagt som det var. Men istället valde du att göra på det här sättet. På ditt sätt.

(grinpaus)

Om jag var mer som de, skulle du vilja ta tillbaka mig då? Det verkar du vilja göra i alla fall, men ändå, jag frågar bara. Jag är så liten jämfört med de, och med dig. Fan, då är jag ju ingenting! Men jag är mig själv. Vem mer kan jag vara? Någon annan?
  För vem skulle det vara bra?
  Jag är jag, och tro fan inte att du kan ändra på det!

(grinpaus)

Men vafan, vem bryr sig? Du var bara en liten skit och det är du fortfarande. Dumma unge, som fick mig att falla sönder.


mitt veckoschema

Hej igen! Ska bara kika in lite snabbt :) Det är alltid så för mig, att på loven får jag helt plötsligt M A S S O R att göra. I princip varje dag brukar vara uppbokad, även om jag varje gång lovar mig själv att vila... men vad är loven till för egentligen om inte kompisar och släkt och hela faderullan? ^^ Så jag kan kanske inte uppdatera bloggen så ofta... fast jag ska försöka ha med datorn så mkt det går! :)

Lördag Egentligen enda dagen då ingenting är planerat. Gött!
Söndag Mys med papi och kanske till måmå på kvällen.. ska ringa idag så att det är fixat med mat och så.
Måndag  Hos måmå (detta är ju bara min planering) och sen till fafa och famå på eftermiddagen/kvällen. Sova där :)
Tisdag ---> Onsdag Filmkväll med emmsi och matilda :D Myys. Sen stallet på kvällen.
Torsdag ev ylva, carro och emelie, vi ska träffas då hade vi tänkt :D
Fredag Påskbord och hela den underbara faderullan hos famå och fafa. Med familjen :D Galet mysigt :D
Lördag Påskbord hos måmå och måfa. Med den halvan av släkten :D Myys igen :D
Söndag stallet!! :D

Japp detta är då min vecka :) Ska bli kul ;) Hur ser er påskvecka ut?
  Nu ska jag äta, så hej svej!

solsken for the winner

Vilken fantastisk dag vi har! Vill bara uuut i solen och gassa och glassa med vem som helst! Tyvärr är syrran inte hemma och vet inte vilken kompis man ska ringa... ska kanske försöka med twinsen? :)
  Fick kuvertet från sjukhuset igår där allt om PRAOn står. Ska ringa henne i veckan med. Men kanske inte idag på den finaste lördagen på länge kanske? :P
  Mobilen fortsätter krångla. Kära Telenor, om SIMkortet fortsätter att vara inaktivt ska man inte säga i kundtjänst att allt nu fungerar. Bara ett tips från coachen! Man blir som kund gaanska besviken... Nåja det ska väl lösa sig det också. Vi får väl vänta och se.
  Men ÅH vad jag vill ut i solen nu! Ska bara kolla runt lite på datorn, läsa Kenzas blogg och sen ska jag väl parvla mig ut i solskenet! :D Myyyys!

Ha en underbar dag nu så ses vi!

freeeeeeedaaaaaag !!

Tjoho, då vart det fredag igen! :D Det firar vi med en kul kväll på youtube med syrran, när hon väl slutat spela på den där förbaskade gitarren! ;) Hon är precis som jag så jag kanske inte ska klaga... just nu spelar hon Hide away med Laleh (stavas det så ? xD) Ska väl snart ropa på henne.
  Annars då? Idag har det varit en underbar dag kan jag säga. Men inte mer än så, hihi. Men vänner alltså, applåder och kramar till dem! När Gud kom på vänner hade han en riktigt bra dag!! Tack tjejer o killar!!
  Påsklov nu då! :D Tagga massa kul som stallet, filmkväll och annat skoj!! Och påskbord med släktis såklart hihi. Som vanligt ska vi vara hos famå och fafa och sen ska jag o rebbis antagligen till måfa och måmå och fira med. När är lite oklart men det ska bli av i alla fall.
  Sen dirket efter lovet är det ju två veckors prao, tagga som fan :D fick ju min efterlängtade plats på the hospital så jag är sjukt laddad på två roliga och förhoppningsvis lärorika veckor :) Jag längtar faktiskt.

Men men, nu ropar jag på syrran så att det blir lite kul av den här kvällen... skrev till honkis på msn men han är upptagen så det kan ju ta ett tag innan han svarar... :P Jaja. Hejdå i alla fall, ha en mysig och rolig fredagkväll!! :D

Ännu en fin torsdag! :D

Hej svej och welcome back. Idag är det torsdag (hmm. Det visste ni kanske.) och det ska firas med lite dammsugning av rummet om en stund :) Fira och fira, men torsdag är städdag i min familj. Sen lite finslip inför franskaprovet som äger rum imorgon :O Jag kan det väldigt bra om jag får säga det själv, hihi! ;D 
  Annars har min dag varit bra, hade inställd musiklektion ;P, så jag och manda behövde inte visa upp vår fina version av Hungry Heart by Bruce Springsteen, haha. Lite synd kanske men vi behövde nog ändå öva lite mer... även om vi är galet bra ! :D Men vi gick ner i musiksalen i alla fall, låste om oss och spelade alla möjliga låtar och instrument och fjantade lite (tänk, vad kul det kan vara att ha en mikrofon i handen... :D). Tack så jättemycket för det amanda, det var kuuul! :D <3
  Sen vart det fysik och vi hade riktigt kul! Vi skulle labba med en ringklocka och lite ström... man kopplade en spole till en strömenhet så att den blev magnetisk. (Då bildas det ett magnet fält i spolen) Sen var hela anordningen kopplad till en ringklocka. En fjädrande pinne skulle slå på klockan så att det sa PLING när den blev påverkad av magneten. Det sa pling. Och den började ryka och gnistra och glöda också för den delen. Inte ringklockan, men biten av koppar som satt på den fjädrande pinnen... KUL var det :D
  Sen lunch, påskbord. Hmm. Nåja. Minipotatis, ägg, prinskorv, Janssons och vanlig påläggsskinka och Mimozasallad kanske kan räknas in som påskbord, jag vet inte. Är inte så insatt... :P

Efter detta var det engelskaförhör som gick galant. Sen gympa och sen FRIII!
  Nu ska jag äta, så jag säger hejdå nu! :) (hoppas btw att alla haft en bra dag!!)

21:53 och allt är lugnt :O

Ja, då har ännu en dag gått... en dag som bestått av biologiprov (som faktiskt gick bra! Väntar med spänning på resultatet :)) och stallet, bland annat. Hann säga hej till älsklingen innan jag var tvungen att göra i ordning den häst jag skulle rida idag. Det gick bra, vi hade markarbete. Han ville väl inte alltid som jag ville och knäet krånglade emellanåt, men äsch, jag är nöjd. Allt kan inte vara perfekt.
  Imorgon blir det engelskaförhör och beep- test på gympan, det har jag sett fram emot, ville förbättra mitt starka VG till ett MVG! Fick ge upp sist några pip från MVG pga det högra knät... och nu kan jag inte ens vara med pga av det vänstra! Helt enkelt pisstråkigt, på min ära. Jag är så besviken, hoppas att Toniiii (tony) har överseende med mig haha. Men da lugnt, det brukar han ju ha... jag är en av hans favoritelever, inbillar jag mig ibland. Men det har han ju sagt också så det är väl lite sanning som ligger i det ändå. :)
  Så det var ju en besvikelse, att jag inte kan springa... Men jaja :D Jag och manda ska spela Hungry Heart på gitarr för musik- Anders imon dessutom så jag e på topp :D Vi ska återigen bevisa att vi är bäst :D Längar tills jag kan gå den där gitarrkursen och inte bara spela hemma och i skolan.. :D

Men nej hej svej, nu ska väl jag krypa till kojs I thiiiink ^^ Så gynattisch!! :D

biolgiprov imorgon!

Hejsan! Allt väl? Just nu sitter jag och pluggar biologi. Det är ju prov imorgon, så jag ska läsa på nu på det sista, "finslipa" lite :P Hoppas att det går bra! :)
  Längtar tills torsdag, då ska papi och jag, enligt planen, fixa simkort till nån mobil som jag kan ha under tiden jag letar ny. funderar på en htc wildfire men har inte bestämt mig än... vi får väl se hur det blir. Jag är glad bara jag får en fungerande mobil (fast lite krav har jag. även om det bara handlar om en tillfällig mobil i kanske några veckor så ska den liksom kunna spela riktig musik och inte små pipsånger... så nejtack, jag vill inte ha extra mobilen i skrivbordslådan, pappa... -.-')  
  Annars idag så har jag varit på "Gymnasie elev för en dag" på den skolan jag ska gå på efter högstadiet. Tänker på Naturvetenskapliga programmet, det har lockat mig länge :) Vi fick testa att labba lite smått och sen kollade vi på en föreställning i aulan. De (esteterna, antagligen år 3) var jätteduktiga :D tycker jag i alla fall. Efter föreställningen fick vi mat och sen fick vi gå hem, om jag inte minns fel, hehe xD Jag tyckte att det var roligt idag, blev kanske inte sugen på att börja gymnasiet, det ligger för långt bort i min värld just nu, jag vill bara ta vara på den underbara högstadietid jag har nu, allt annat kan vänta. Det är tydligen nu man är som lyckligast :D

Efter skolan var det konfirmationsträff, jag o twinsen gjorde klart allt inför vår filmredovisning (jag går i en filmgrupp då). Vi ska visa två klipp ur filmen "Up" (på svenska heter den "Upp" men det fattar ni nog själva...) och läsa en text som passar till det samt några grejer ur bibeln. Det blir nog finemang, jag tycker verkligen att man ska se Up, för den är både rolig och tänkvärd :) 
  På tal om konfirmation så hade vi jätteskoj på lägret, haha. Kollade bra filmer, åt pizza o godis (jag höll på att spyyy...) och gick lite i kyrkan och övade samt pratade om varför vi firar påsk och om Jesus.
  Bästa filmen var helt klart Passion of christ, den var helt otrolig. Grym, äcklig men obeskrivligt bra ändå. Vill se om den!

Nu ska jag fortsätta plugga :)



Riktigt bra film! :) Men om man som jag har blodskräck så nej, då är den inte bra att se... mådde galet illa. Men de som sett den glömmer den inte och den har blivit beskriven som den bästa Jesus- filmen big time. Bilden är hämtad från google.

sov gott !

Nu ska jag gå och lägga mig :P Känner för att läsa lite sen med :) Men först ska jag snacka med en kompis på msn lite till. Nu när mobilen är borta sitter jag längre vid datorn :/ Men på torsdag (typ) så ska papi fixa nytt simkort :) så senast till helgen är jag kontaktbar igen, haha.
  Men hoppas nu att alla sover gott på fluffiga kuddar o svala täcken, det ska jag göra :D älskar när sängen är renbäddad (hmm... kan man uttrycka det så? xD) G O D N A T T ! :)

hej ! :)

Hej igen! :) e tillbaka från en pluggstund med emmsi och matilda. Vi pluggade inför biologi provet som vi har på onsdag... det gick ganska bra antagligen :P
  Nu ska jag alldeles strax äta, sen blir det mer plugg. Både biologi och franska, för jag har franskaprov på fredag... så kul det bara kan bli. Men jag ska plugga ordentligt så att det sitter :) det brukar gå bra på prov, jag är ju ganska smart haha.
  annars då? Mår alla finemang? Yess va bra :D

Hejdå så länge! :) kram

godnatt!

Nä, nu ska lilla jag sova :) ville bara tjoa godnatt till alla därute ! ^^ Godnatt!

kram <3

Godistime!!

ska snart till stan och köpa godis :) men först ska vi äta lunch :) papi o lena kom just hem från kkna och de hade köpt ny blomma och en vit "sittsak" till mig :D tackar tackar :D sitter på den just nu faktiskt :P önskar att jag hade kunnat ta lite kort på den och på det vackra vädret här utanför men det går ju inte när det finns mobil tjuvar i farten :/ Dumma ungar! >.<
  Men man ska vara glad ändå, jag kan ju köpa en ny :) Ingen idé att lipa, den dyker ju inte upp för det haha. Nu får man fokusera på allt kul som ska hända idag :D mandi ringde nyss, de ska hämta mig vid typ kvart över fyra sen. Får se till att vara klar då hehe :P hoppas att papi kan köra oss hem sen. :)

nä nu ska jag snart äta, så ses! :D


gissa vad jag vill ha! :D bild från google, jag får nöja mig med google och gamla bilder tills jag har en ny mobil/kamera :/

Godmorgon! :)

Hejsan allihopa! Sovit gott? Det har jag :) Efter mycket om och men och en hel del snackande med mandi och några andra på msn kom jag i säng och sov jättegott :D
  Nu är min kära familj på väg till kkna, men jag är kvar här hemma. :) Ska ner till stan sen och köpa goooodis :D Ska ju på nåt jävla konfa sak sen ju, och då måste godispåsen vara laddad och klar så att säga ;)
  Men nu har man fixat en süpergod frukost som jag ska äta, kan tyvärr inte lägga upp nån bild, min mobil e ju stulen :( Men låtsas att ni ser en rostemacka, en tallrik flingor och en banan :) Gott eller hur? :)

Hoppas ni får en fin dag, här i the south of Sweden lyser solen och det är... nu ska vi se *springer till termometern*, 7,4 grader ute :D Gött eller vad? :D

kramen och allt sånt där ;)

Otur med mobilen? då är du inte ensam!

hej igen, sötnosar!
  Jaa, vad kan man säga? Finns det tur och ärliga människor på planeten jorden? I så fall,  bor de inte här. Vi börjar väl att berätta från början.

Min mobil la av för några månader sen. Då fick jag låna brorsans gamla tills jag skulle köpa ny. (Jag hade tänkt ha en iPhone då...) Men i onsdags gick skärmen på den mobilen sönder. Kul! Innan dess har jag haft problem med att vissa knappar inte funkar. Men skärmen i alla fall la av. Så då tog jag min andra mobil som jag brukar ha i nödfall, en Sony Ericsson SE123. Alltså en gammal halvtouch mobil... men den är faktiskt ganska bra! :)
  Den hade jag i en dag, för igår vid halvfyra tiden, när jag skulle gå hem, la jag den på skåpet i några sekunder. Sen böjde jag mig in i skåpet (hmm. kan man säga så??) för att ta min väska, sen tog jag på mig min jacka, vände mig om och ropade till Mandi om nåt. Därefter gick jag. Och jag har inget minne av att mobilen låg kvar på skåpet då, i så fall skulle jag ju ha tagit den. Jag är ju så van att den ligger i jackfickan så antagligen reflekterade jag inte över att den var borta. Alltså måste ju någon ha tagit den medans jag vände mig om eller tog ut väskan!
  Jag letade igenom väskan och skåpet, gick till uppehålls och frågade men de hade inte fått in den. Då gick jag till expeditionen men likadant där, ingen mobil. Kollade i salen där sista lektionen varit, inget alls. Jag blir ombedd att polisanmäla så jag gör ju det... det tog lång tid. Och vad kan de göra? :O

Jaja, vad gör man? Synd bara att det inte finns ärliga människor. Eller jo fast inte i detta fallet. De smartheadsen ringde ju sen till Mandi då va, och hon svarade ju för att se vilka de var men de la på. Sen när hon ringde upp så var mobilen avstängd. Puckon eller vad?? :P Vad ska de med mobilen till när den e avstängd?! xD Lite kul:P Och de kan ju inte ringa för dyra pengar heller, den är ju med kontantkort haha. Så 72 spänn, inte mer :P Hihi jag vill se deras miner :P Eller ne. De som tog den e säkert skitfula :P
  Men om jag ser nån med en sån mobil i skolan så vet jag att det är min, det är bara jag på skolan (och i stan typ) som har en sån. Det var den amerikanska modellen :P Så då e det bara att ta tillbaka den och köra in deras huvud i väggen och sparka in ansiktet så är den saken klar :D (Lovisa, du har ju slutat att slåss eller?)



Men annars är det ju bra :D jag lever i alla fall :D Och det är ju freeeeeeeeeeedag :D nu blire myskväll med datorn (hoppas att lite mer folk loggar in på msn bara...) och imon ska jag på konfa läger :) sådär kul men vi får pizza och får umgås med bästa vänner i alla fall :D både mandi, twinsen o Honken så jag e glad :D
  Vad gör ni ikväll? :) och i helgen, va händer då? :) hoppas det blir fint väder så att man kan njuta utomhus (men jag är fast i kyrkan hela helgen -.-' men för er andra :) ).

Ha det bra nu, och håll hårt i mobilerna ;) Ni anar inte hur mycket man saknar den när den väl är ute ur bilden :O
kramis!


Ungefär så såg den väl ut. :( källa: Google.

OBS!

kan verka lite skumt att jag skrev i början "har visst inte skrivit här på ett tag" när jag senast skrev igår... men jag direktkopierade inlägget från ett jag skrev nyss på min andra blogg vardagsdramatik, och där har jag inte uppdaterat på ett tag. jag var lat :P så så e det :) slut på OBS :D


2011- 04- 05

Har inte skrivit här på ett tag, märker jag... Men får väl skylla på mycket läxor och prov. Vi säger så ;)
  Idag har jag haft dubbeltimme slöjd (där jag gjorde en skylt) och sen vart det kemi med vikarie. Där läste jag på till biologiprovet som är nästa vecka... Verkligen på topp är man :P Nja. Men det går nog bra. Bara man e väl förberedd så går det finfint :) Efter kemin vart det lunch, jag åt typ tre minipotatisar, morötter och knäckis. HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT LAGA GOD OCH NÄRINGSRIK MAT? Sen svenska, skrev en sammanfattning av en bok, ska skriva recension här hemma in a few minutes. Boken heter Smitaren och den är skriven av Joan Phipson. I början (eller typ till sidan hundra) är den väldigt dryg, men den blir bättre. Kan väl rekomendera den. 3/5 i betyg med viss tvekan haha. :)
  Sen vart det slut för idag för min del, mitt EVA (elevens val) var inställt. Men stannade kvar ett tag o snackade med Erik o Henrik, sen kom Mandi och vi satt och pratade och jag masserade hennes axlar för hon var stel (som fasen) i dem. Sen stack jag hem när hennes lektion började. Skulle egentligen väntat på twinsen (men gjorde inte det sen, vi hade inte bestämt och jag var hungrigare än någonsin...) för jag ville berätta för Linnéa att jag har fått PRAO plats på sjukhuuuuuset!!!!!!! :D:D:D:D:D:D yess!! Victory is mine!! >:D ^^) Äntligen säger jag bara! Efter hur länge? Ett halvår xD? Nåja, jag fick som jag ville. :P YESS!

Jaha, annars då? Mår ni bra? :) Hoppas, för jag mår süperbra just nu :D Ovanligt, men så ska det va nån gång i livet ;)
  Ne, skulle bara bli ett kort inlägg idag, så jag säger väl farväl, har ändå inget bättre att säga ;P

Kramen!! :D


Tillbaka igen

Hej igen. Har inte skrivit här på ett tag (jag använder åter inte ordet "bloggat" för det låter så proffsigt och jag är allt vad ett proffs inte är.) för jag har inte mått så bra psykiskt, men jag ska försöka skärpa mig och uppdatera lite bättre.
  ska snart till Fonzan och det ska bli så jävla underbart, har saknat honom jättemycket och i onsdags var han så pigg jämfört med förut, det gladde mig. Det kan bero på att han har stått i sjukboxen ett tag, han har haft njursten den stackaren. <3

Annars då? Har alla andra det bra? Hoppas det, nån ska ju må bra också.
  Nä, nu ska jag väl byta om till stallkläder och åka till min pussgurka. Det blir ett lugnt pass idag, bara skritta och trava lite, lösgöra och mjuka upp honom efter vilan och sjukan. (kan man säga så? :O)
  Ikväll sen ska jag nog kolla Mästarnas Mästare på SVT sen kanske en Beck film om jag hinner. Nej jag måste plugga med, har en svenska uppgift som ska vara klar till tisdag. ;P

Ha det bäst i alla fall! kram <3