kvällens playlist

Ser ut såhär:

Jag är en vampyr Markus Krunegård

Moves like jagger Maroon 5

Får jag Säkert!

(Resten är med Säkert!)

Dansa, fastän

Någon gång måste du bli själv

Isarna

Tyst nu

Honung

Influensa

Fredrik


The Beatles

Älskar dem! Lyssnar snart ihjäl mig, jag svär på min Gud jag lyssnar snart ihjäl mig♥

hur fan kan man

...vara såhär trött?

Jag är så himla trött, vill bara sooova hela tiden. Orkar ingenting. Har noll energi till något alls :( Jag måste ju ha sjukt låga blodvärden eller nåt, detta kan inte vara normalt. Mår bara illa, är trött och har ont i huvudet hela tiden. Och så fryser jag som en jävla idiot, även om det är asvarmt utomhus, vilket inte är så normalt det heller. Är väl på väg att bli sjuk ;p

på så vis

Hej alla glada! :) Eller ja hej alla andra också men det kändes lite deprimerande att säga hej alla tjuriga, liksom. Hoppas att flertalet är glada :D

Jaaag är faktiskt väldigt glad idag, för imorgon kommer bror och pappa hem :D Tummen upp på det!

Och så är det snart lördag, och lördag är ju lika med GODIS!!


yummie.

kudden jag älskar dig åh

hejsvej, lovade mig själv imorse att "Lovisa, din bärfis, nu SKA du INTE ha datorn igång ikväll, du ska SOVA" men höhö, it didn't went well. Oups. Typ.

Men ska soova nuu, godnatt pussgurkor. Imorgon är det torsdag, loves thirsdays!♥

innan man dejtar kudden så...

http://www.truffleshuffle.co.uk/store/ladies-c-is-for-cookies-sesame-street-tshirt-from-fame-fortune-p-5210.html


Var bara tvungen att visa. En sån här borde man ha, haha! Älskar Kakmonstret forever, jao♥

tjugosjundeseptembertjugohundraelva

Höhö så kom bilden på skorna inte med, det var ju snyggt, haha.

http://dinsko.se/Shop-online/Dam/Kangor---Boots?art=265605

där ↑ finns godbitarna jag vill ha, yummie♥


 Hej igen förresten :) Är lite gladare nu, men väldigt trött, så ska nog lägga mig faktiskt, ser ingen mening med att tvinga sig själv vara uppe när resten av kroppen vill sooovaa.. men ska checka fysikläxan först, jao.
Imorgon blire stallet kanske rider ut, annars markarbete typ, ser fram emot det :) Sen blir det väl lite läxor också. Yess.
Idag har det varit en hyfsat bra dag frånsett från sista timmen fick typ problem med att andas och kände mig konstigt på ett sätt som inte går att förklara mådde iallafall verkligen inte ett piss bra så fick vara i vilorummet hela timmen, usch. tack söta lilla Emmapemma för att du kom till mig, guld värt ska jag säga dig♥
Så när jag kom hem från Emma åt jag och syrran efter hennes löprunda och sen satte vi i oss resten av våra Ballerinakex, mumsfilibabba!

bild från google,  muuuumms :D


kanske inte

Höhö sista inlägget, tjodu.

Ankle boot

Din Sko 499:- Gaaanska sugen då va. Finns i brunt med men den var inte så överdrivet snygg

helt och fullt kan du aldrig bli min

Allt snurrar i min skalle och jag föddes tydligen med en hjärna som är kass på att samarbeta med mig. Ingen bra dag idag, så detta är nog det enda inlägget idag. Puss

om du visste vad jag saknar tiden då man kunde se dig i ögonen och säga "jag litar på dig" och verkligen mena det

Godnatt alla små själar därute, nu kryper jag till kojs för ahhh, är så trött så det finns inte!♥

wasn't born to hate, I was born to love, but I never knew it was so hard

Hejsan då.

Lyssnar på This sad bouquet med The Ark. Älskar den♥

Vad gör man när hjärtat spricker av både glädje och sorg?

efter 5 timmar elva minuter


Sometimes I wish I could stop the time
And sometimes is when I'm alone with you
We can only imagine how the world should be, if it was different
Maybe we'll soon figure it out
And I want to see the world

With your eyes


ska det vara så jävla hemskt


Många säger ju att frukosten är dagens viktigaste mål. Det stämmer säkert. Men mellanmålet kommer då fan inte långt efter! Mums♥


Gustafsson 3 tr

Kollar på Robert Gustafssons nya serie på 4an... och skrattar typ ihjäl mig, haha.

varje ord du säger, kan driva oss isär


En mysig dag idag jaao♥


pysslar lite :)

Moshi moshi, sitter och pysslar med bilder och har det allmänt asbra :) puss♥


du sa du behövde tid, och du hade tid

Tjo i lingonskogen!♥

Söndag idag, wiie. Alltså, söndagar är bra att ha ibland, men oftast är det bara en sådan dag som man tänker, "Jaha, söndag.. vad ska jag göra? Nähä, ingenting. Inga affärer öppna, nej. Alla kompisar sover till två, jahaja.".
Man vill bara att det ska bli måndag så att det HÄNDER något! Inte gå här och dryga.

Pappa och jag skulle ge oss ut och segla, men det är så dimmigt och ingen vind, så NÄHÄ då ska vi inte göra det.  Jag tänker: "Vi åker till nåt ställe och shoppar, yay" och sen kommer jag på att åhfan, det är söndag, inga affärer öppna, fan vad klyftigt Lovisa, tio poäng.
Och jag vill inte kolla på film för det är ju så vackert väder liksom. Så vad gör man?

Skönt att man har kompisar att smsa med denna vackra dag iaf. Jag tänker då mest på Sanna, hihi. Just nu diskuterar vi om det är skönast att sitta eller ligga på mage... så intressant. Visst är det bekvämare att sitta, eller? I'm just saying.

Såå nu ska jag inte gnata mer, jag har ju fan problem xD ha det gött denna söndag, puss

Sommaren ÅHHH. Saknar glass, värme och YLVA! Snyft

bored of your love

Dagens låt: Bored of your love med Meg & Dia

Hej hopp! Torsdag idag igen, herregud i himlen vad tiden går fort, seriöst... igår var det väl måndag, eller? Nähä, inte. Jahopp.

Ganska chill dag i skolan idag, hade redovisning (eller föredrag om man nu ska vara saklig) på morgonen, jag fick MVG :D Glad Lovisa då va :D Amanda höll också föredrag idag, det var jätteintressant tyckte jag :) Hon pratade om världsrekord i hästar, kan man säga. Typ världens högsta och minsta, äldsta och så.
Efter det hade vi matte, jag räknade på kan man väl säga, ganska tråkig lektion, men ändå. Efter matten vart det fysik, vi kollade på en film om ljud, sen läste vi lite i böckerna och slutade med att skriva "spegelskrift", det var en kul lektion faktiskt :)

Till lunch vart det kebabgryta, aaasäckligt! Jag hatar verkligen skolmaten, den är INTE god för fem öre... blä. ;p Efter lunch hade vi teknik/SO, men både jag och min bänkkamrat hade ju glömt böckerna och det var typ genomgång inför prov... lyckat som fasen. xp Så vi fick låna geografiböcker att läsa i, så lektionen rullade på den med. Dagen avslutades med engelska förhör på läxan, det gick bra.

Såhär såg min torsdag ut, hur såg er torsdag ut?



Imon då, det blir nog en ganska lugn dag. Sover hos mormor sen på kvällen, jippie!♥ Sen vet jag inte riktigt vad som händer i helgen, blir nog mest plugg och vila för min del (känner att jag håller på att bli sjuk igen, fuuuuu...).

Detta var allt för ikväll, puss

you belong with me

Haha, nu har jag snöat in på Taylor Swift igen... men seriöst, hon gör faktiskt jättefin musik. puss till den♥

Sweet

Sista spurten på läxläsning innan stor kopp te och myys nu då! Sitter och lyssnar på när pappa rengör avloppen, hur nice? Bästa avslutningen på en kväll, yeppyepp.

Känner att jag borde ladda över nya bilder till datorn, har säkert 200 till 300 nya som ligger där på mobilen... men orkar verkligen inte... det är så segt och tar så lång tid! Men ska försöka göra det nu i dagarna, pyssla med bilder är ju nåt man måste göra tillslut ändå annars blir det ju bara röra..?
Vad gör ni ikväll?♥

saknar den förbannade sommaren, även om höst absolut är totally wonderful! Men värmen, liksom? Vart tog den vägen? Alla varma sommarkvällar som liksom inte kom?

Jaja nog med detta tjafs, detta blev ett onödigt inlägg, men det bjuder vi på i handelsbon.

(Sök på "ett kilo mjöl" med Grotesco om ni inte redan sett det, jag garvar typ ihjäl mig fortfarande..? Precis min typ av humor :D)


jackass

Lyssnar på Jackass med Green Day och gör läxa/pluggar till prov som äger rum imorgon! Nice.
Dagen har varit bra :) Hade friidrott på förmiddagen, sedan vanliga lektioner. Det gick hyfsat bra i alla grenar, men jag fick en sån sjuhelvetes kramp när vi sprang 1500 meter... kämpade ändå. Värt för betyget, haha. ♥

Är vi inte väldigt sugna på pannkakor ikväll? :) I am :D

hos Linnéa

Bonjour, folket! Befinner mig med syrran hos Linnéa, syrrans (och kanske lite min...?) kompis. Vi ska ha myskväll med gissa vad? DISNEYFILMER!:D

Så de lagar mat just nu, men jag min latmask sitter vid Linnéas dator och segar, haha. Degar är kanske mer det rätta ordet, jaao.

Har alla det gött kött? Hoppas hoppas! Härligt att det är en extra dags ledigt nu, I think. (studiedagar är fan Guds bästa påhitt, näst efter cupcakes och Ben & Jerrys) Imon drar jag till Ylva och stannar där till måndag, vi ska kolla två Beckfilmer, äta hemmagjord glass och bara ha det underbart, vi har för fanken inte setts på typ hundra år eller nåt. (...) Inte okej, kallas det.



Men ska inte tråka ut er mer, bör nog gå till köket och hjälpa till med maten om jag inte ska få sova på golvet ikväll. See ya, fellas!♥

favourite shoes, yes

Kollar skor på www.forever21.com :) Hittat ett par som gaah jag dör, så ska kanske klicka hem dem, hihi. Kanske. Älskar dem iaf ♥ 

Orkar inte fixa bild, så.. --> http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=whatsnew_shoes&ProductID=2081885985&VariantID=

Hoppas det funkar nu, ibland blir det lite konstigt, hmm?

in this moment

Tjjjaaoo. Ni kan inte ana hur fett trött jag är! Har ju varit sjuk hela helgen... fy fan. Hostar fortfarande sönder lungorna (typ) snyter mig två gånger i timmen (sharp) men har inte feber (yessss) så ska till skolan imon dåå :D (Amanda, om det var du som smittade mig så, watch out, watch out ;)♥)

Idag kom lilla kusin Silje hem till oss på besök ♥(kunde inte hålla henne nooooo pga förskylning..piss.) Asgullig as usuall. Gaah.

Hejdå, har inget att blogga om och vill bara sooovaa. Fast kollar nog film, haha. Ses!

hur jag fick dig att älska mig

Kent för alltid, åhh!♥

Sjukt bra band/artister:
Green Day
The Beatles
Kent
The Ark
Crasdïet
Janis Joplin
Ramones
Rolling Stones
Smile Empty Soul
Hey monday
Lars Winnerbäck
Säkert!

Plus en massa till :) hihi. ♥

Kent ♥


home

Är hemma från skolan idag (cutcut) pga av feber, hosta och allmän skit. Inte roligt alls! Så ska kolla Beck nu. Puss.♥

Complicated

Chill out
What you yelling for?
Lay back
It's all been done before
And if you could only let it be
You will see

I like you the way you are
When we're driving in your car
And you're talking to me one-on-one
But you become

Somebody else
Round everyone else
You're watching your back
Like you can't relax
You're trying to be cool
You look like a fool to me
Tell me

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else
Gets me frustrated
Life's like this you
You fall and you crawl and you break and you take what you get
And you turning into
Honestly, you promised me
I'm never gonna find you fake it
No no no

You come over unannounced
Dressed up like you're something else
Where you are and where it's at you see
You're making me
Laugh out
When you strike a pose
Take off
All your preppy clothes
You know
You're not fooling anyone
When you become

Somebody else
Round everyone else
Watching your back
Like you can't relax
You trying to be cool
You look like a fool to me
Tell me

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're acting like you're somebody else
Gets me frustrated
Life's like this you
You fall and you crawl and you break and you take what you get
And you turning into
Honestly, you promised me
I'm never gonna find you fake it
No no no


she was a day tripper

Day Tripper The Beatles


Skisser för sommaren

http://youtu.be/a4sEDD21yDE

KENT♥

I want to hold your hand

... med The Beatles är en så grym låt, den beskriver allt vad kärlek är. Det behöver inte inte vara nåt komplicerat, det kan bara vara något så enkelt som att hålla någons hand. Likadant är det med Happy just to dance with you. Ni kan tycka att jag är knäpp, men The Beatles ÄR världens bästa band, någonsin.♥


pancakes forever

Mat nu♥

bild från i somras, mums

no one else can see this

Tjenixen! Pluggar franskaglosor på www.liber.se och lyssnar på The Beatles. Eller ja, det är papi som gör det , han lagar pannkakor, asnice! :D Hade en fin dag idag i skolan med gymnasieinformation, svenska, matte, kemi och kanske något mer ämne som jag inte kommer ihåg (...). Har fett med läxor som ska göras, men da livet! Ha det fint nu! By the way, är jag typ seg eller har Snoop Dog dött? +.+ Undrar bara.

kyssar♥

Bad Romance

Är ju inget fan av Lady Gaga, men Jay Smiths version av Bad Romance får mig att rysa, otroligt jävla bra, nästan bättre än originalet faktiskt. Sjuka grejer! :)♥


over me

Skriver poesi eller vad vi väljer att kalla det och märker att det är en förskylning på G. ♥ Skulle hjälpt Amanda med biologin meeeen glömde böckerna i skolan så fuck that shit. puss!

tell me this night is over

1) gå in på Spotify eller Grooveshark eller YouTube eller vadfan som helst
2) skriv "tell me this night is over" med The Ark
3) lyssna på texten allternativt googla texten.
4) här har du den. Min värld just nu.

It takes a fool to remain sane.








Tonight is one of those nights I just wish I could slip away to another world, but I guess that other world doesn't match me anyway. So fuck that shit.